marți, 9 ianuarie 2024

Abilități de care aveți nevoie pe măsură ce vă apropiați de dimensiunea a 5-a

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Vă suntem foarte recunoscători tuturor celor care ați decis să vă deschideți față de noi și transmisiilor noastre energetice. Vă vedem pe toți ca fiind extensii ale noastre și vă invităm să ne vedeți și voi ca extensii ale voastre. Știm că conectarea între ființe devine mai puternică atunci când există concentrare, dorință și când există un sentiment puternic. Prin urmare, ne entuziasmăm întotdeauna atunci când un alt om începe să-și îndrepte atenția către noi și suntem în mod deosebit încântați atunci când simțim că ne simțiți energia. Este un semn foarte bun și pentru ființa umană în cauză, deoarece înseamnă că v-ați ridicat vibrația la un nivel în care suntem perceptibili pentru voi. 

Asta este ceva la ce vrem să acordați atenție pe măsură ce ziua voastră se desfășoară acolo pe Pământ. Dacă vă întrebați la ce acordați atenție și dacă ceea la ce acordați atenție vă ridică sau vă scade vibrația, acesta va fi un factor cheie ca să determinați dacă acel punct focal al vostru vă servește. Întrebați-vă dacă ați vrea să fuzionați cu ceea pe ce vă concentrați sau dacă o faceți doar din obișnuință sau pentru că toți ceilalți se concentrează pe acel lucru, acel eveniment sau acea persoană. Începeți cu adevărat să vă faceți un obicei din verificarea potrivirii vibrației voastre cu alegerea pe care o faceți în acel moment în ceea ce privește concentrarea, atenția voastră. Vă ia foarte puțin timp să o faceți și chiar mai puțin efort. Nu este nici măcar o acțiune pe care vă sugerăm să o faceți. 

Acum, hai să spunem că vă concentrați pe ceva care simțiți că nu vă face bine, dar pe care v-ați concentrat în mod obișnuit în ultimul timp. Când vă surprindeți concentrându-vă pe acel subiect sau pe acea persoană, doar respirați adânc și dați-i drumul. Nu trebuie să vă dați seama de ce ați început să vă concentrați în această direcție; trebuie doar să-i dați drumul în momentul în care vă surprindeți în acea energie, în acea vibrație. Acum, dacă, pe de altă parte, vă surprindeți concentrându-vă pe cineva sau ceva pe ce vă place să vă concentrați, și, prin urmare, simțiți că vibrația voastră crește, atunci luați notă de asta astfel încât să o puteți face mai intenționat. 

Și amintiți-vă, totodată, că trebuie să fiți conștienți de modul în care vă concentrați pe orice ar fi. Așadar, dacă vă concentrați pe ceva care simțiți că vă face bine, dar apoi vă schimbați perspectiva la ”Ei bine, nu am așa ceva în viața mea acum” sau ”De ce acea persoană nu mi-a răspuns la ultimul mesaj, telefon sau email?”, atunci veți descoperi că vă scădeți vibrația din cauza alegerii să vă concentrați pe lipsă. 

Rămâneți cu esența, nu cu detaliile dacă aveți sau nu orice ar fi ceea pe ce vă concentrați. Rămâneți cu modul în care esența vă face să vă simțiți și observați că vibrația vi se ridică și apoi vă servește. Aveți capacitatea să vă schimbați perspectiva, precum și să vă schimbați punctul focal și acestea sunt abilități pe care le doriți pe măsură ce vă apropiați de dimensiunea a cincea. Sunt abilități pe care doriți să le perfecționați și să le stăpâniți, pentru că totul va începe să se miște din ce în ce mai repede în experimentarea voastră, pe măsură ce veți continua în aceste energii de frecvență mai înaltă. Fiți atenți. Faceți ajustarea. Faceți alegerea. Și trăiți fericiți până la adânci bătrâneți.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postare originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.