luni, 29 ianuarie 2024

Voi afectați întregul Multivers

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte încântați să fim acordați la conștiința colectivă a omenirii în acest moment, și știm că mulți dintre voi ni se alătură în acordarea la conștiința colectivă a omenirii. Știm că atât de mulți dintre voi sunteți ajutoare. V-ați identificat ca lucrători în lumină, făcători de schimbare, arătători de cale, și așa mai departe, și vreți să faceți parte din soluție. Vreți să fiți unul dintre cei care contribuie puternic la evoluția conștiinței acolo pe Pământ printre semenii voștri, și, dacă puteți face un pas în spate retrăgându-vă din drama care este dezbinarea în multe lucruri care se petrec astăzi în lume și puteți observa de pe acel platou mai înalt de unde puteți vedea ce se întâmplă, atunci puteți fi de mare ajutor semenilor voștri. 

Nu puteți fi prinși în dramă și să faceți totodată parte din soluția la ea. Dacă vreți să uniți omenirea și să arătați că sunteți cu toții pregătiți pentru contactul cu e.t., atunci trebuie să fiți dispuși să dați drumul poziției partinice pe care vă situați de obicei. Trebuie să fiți capabili să vă ridicați deasupra la toate și să recunoașteți că toți cei de acolo vă reflectă ceva ce trebuie să iubiți, să vindecați, să iertați sau poate să apreciați. Când îi puteți accepta pe toți și totul așa cum sunt și așa cum este, atunci puteți începe să vedeți tipurile de schimbări pe care doriți să le vedeți în conștiința colectivă a omenirii. Acum, noi menținem spațiul pentru voi toți tot timpul și vedem îmbunătățirile. Le simțim și știm că ele vin în tărâmul fizic în fiecare realitate și în fiecare linie temporală. 

Tot ceea ce faceți, gândiți și spuneți nu afectează doar realitatea voastră și linia temporală pe care vă aflați în prezent; voi afectați întregul multivers cu tot ceea ce oferiți vibrațional, energetic și prin acțiunile voastre. Atât de puternici sunteți, iar atunci când accesați și vedeți de ce este nevoie, ce se reflectă înapoi spre voi, atunci știți exact ce trebuie să faceți. Știți exact unde este cea mai mare nevoie de iubire, știți exact unde să trimiteți vindecare și acesta este modul în care vă ajută să fiți acordați. 

Nu trebuie să știți cu ce să vă luptați, cine sunt cei răi și cine trebuie închis. Nu trebuie să știți nimic din toate astea ca să faceți binele pe care sunteți acolo să-l faceți. Nu trebuie să știți ce războaie secrete au loc în spațiul cosmic sau acolo, pe Pământ. Nu trebuie să faceți parte din acea dezbinare, dar dacă sunteți conștienți de o realitate în care se întâmplă ceva, un fel de conflict, un război între diverse facțiuni, atunci trimiteți iubire tuturor celor implicați în loc să puneți mâna pe sabie și să vă alăturați luptei. 

Acesta este modul în care ridicați nivelul de conștiință acolo pe Pământ și așa ascensionați. Noi știm că vreți să faceți parte din soluție, iar mulți dintre cei care sunteți treziți, știm că sunteți deja. Unii dintre voi sunteți puțin în urmă și mai sunteți încă prinși în ideea de întuneric versus lumină, dar ajungeți acolo. Ajungeți acolo și putem simți asta când accesăm conștiința colectivă a omenirii și de asta suntem întotdeauna atât de optimiști când venim la voi și vă vorbim în felul ăsta.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.