vineri, 5 ianuarie 2024

Există un plan 5D pentru tine și omenire?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem atât de fericiți să vă vedem pe atât de mulți dintre voi explorând diferitele linii temporale posibile care vă stau în față, deoarece știm că destul de puțini dintre voi v-ați trezit la adevărul că nu există un singur viitor pentru voi și pentru întreaga omenire. Și vă vedem concentrându-vă mai serios pe realitatea pe care doriți să o experimentați, în loc să acceptați ideea că aveți de experimentat o anumită realitate predeterminată. Acum, s-ar putea ca asta să fi fost situația în toate viețile voastre trecute acolo, pe Pământ, în dimensiunea a treia. Înainte să vă setați să trăiți acele vieți, este posibil să fi creat un plan pentru fiecare dintre ele, un plan pe care să-l fi respectat pentru că știați că, să faceți asta, îi servește conștiinței voastre. 

Știați că trebuie să aveți anumite experiențe ca să vă completați cardul perforat, ca să spunem așa, dar asta nu este una dintre acele vieți. Asta este o viață în care totul se transformă și se schimbă, inclusiv cât de multe aveți acum de spus că sunteți acolo pe Pământ despre ce se va întâmpla în continuare. Acum, s-ar putea să vă gândiți că puteți alege pentru voi înșivă ce se va întâmpla în continuare, dar puteți crede și că, datorită faptului că omenirea se schimbă la nivel de colectiv, cu siguranță trebuie să existe experimentări pe care toți să le aveți în mod colectiv. Dar nu acesta este cazul. Voi alegeți cu ce versiune a colectivului vă aliniați și, prin urmare, ce experimentări viitoare veți avea ca parte a acelui colectiv și faceți asta tot timpul. 

Gândiți frumos despre semenii voștri și veți obține o realitate mai bună pe care să o experimentați cu ei. Priviți-i de sus pe semenii voștri și veți continua să vă întrebați de ce continuă să încurce totul pentru restul dintre voi, cei care sunteți treziți. Voi vreți să ridicați totul, nu doar vibrația și conștiința voastră, ci și așteptările voastre de la semenii voștri. Vedeți-i ca având toate aceste potențiale experimentări de trezire de care încă nu s-au folosit, dar pe care sunt meniți să le experimenteze ei înșiși. 

Vedeți conștiința colectivului urcând în spirală cu voi și vedeți-vă pe voi înșivă conducând drumul, dar știți că nu sunteți doar voi implicați în asta ca colectiv trezit. Fiecare este acolo să servească experimentării ascensiunii în felul său propriu. Fiecare este acolo comportându-se exact așa cum aveți nevoie să se comporte ca să vă ofere ceea de ce aveți nevoie ca să creșteți spiritual. Voi sunteți cei care fac schimbarea, care vor decide dacă calea pentru omenire poate fi una lină, ușoară și plină de bucurie pe măsură ce-i ajutați și pe alții să se trezească cu propriul vostru nivel de conștiință, cu povestirile despre propriile voastre experiențe și cu capacitatea voastră de a menține spațiul pentru toți, mai ales pentru cei care rămân cel mai în urmă. 

Dacă i-ați vedea pe toți ca parte a voastră, atunci v-ar fi mai ușor să vedeți că au nevoie de voi. Au nevoie de ajutorul vostru; au nevoie de așteptările voastre pozitive de la ei și au nevoie ca voi să vă mențineți vibrația în cea mai înaltă frecvență posibil, lucru pe care-l puteți face doar atunci când îi vedeți pe toți ca Ființe Sursă de Energie în loc de cei care încurcă lucrurile pentru restul dintre voi. Asta ați venit să faceți pe Pământ și noi credem în voi, chiar și în acele momente în care voi nu credeți în voi. Așa că, chemați-ne să vă ajutăm în menținerea acestei viziuni pentru că știm că omenirea, așa cum voi o experimentați, poate experimenta schimbarea în conștiință în cele mai frumoase moduri.  

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.