joi, 4 ianuarie 2024

Voi dețineți cheia principală pentru asta

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem atât de încântați să avem atât de mulți dintre voi pe Pământ, în formă umană, care ne răspundeți nouă și mesajelor noastre într-un mod pozitiv. Știm că este ușor să vă lăsați prinși în agitația vieții voastre de-zi-cu-zi acolo pe Pământ și mai știm cât de mult știți cu toții cât de mult beneficiați de amintirea că aveți ajutoare în non-fizic, așa ca noi. Vă aducem aminte și de toate celelalte ajutoare non-fizice care sunt în jurul vostru, vă susțin, oferindu-vă tot ceea de ce aveți nevoie, reamintindu-vă că sunteți iubiți. 

Cu toată această iubire care se revarsă din ceruri asupra voastră, devine mai ușor să vă amintiți cine și ce sunteți cu adevărat. Sunteți ființe de iubire pură, necondiționată. Veniți din Sursă și continuați să fiți Sursă, chiar dacă uneori uitați cine și ce sunteți cu adevărat, iar Sursa este Iubire. Acum, transmisiile noastre către voi au toate rolul să vă amintească cine sunteți cu adevărat, astfel încât să puteți ieși în lume și să fiți cine sunteți cu adevărat. 

Nimic nu se simte la fel de bine ca iubirea, iar atunci când îl iubiți pe un altul, fie că acel altul este o persoană, un animal, o plantă sau un alt aspect al Sursei, în acel moment sunteți adevăratul vostru sine. Vă sunteți leali vouă înșivă ca iubire și, prin urmare, primind iubirea pe care o primiți de la noi și de la cealaltă conștiință non-fizică care v-o trimite în mod constant, aveți apoi mai multă de oferit. Aveți iubirea pe care ați activat-o în voi și din acea stare de a fi activat, iubirea care voi sunteți se revarsă din voi în lume fără efort. Atunci când sunteți iubire, când iubirea din voi este atât de activă încât nimic nu o poate opri, nu este nevoie să încercați să-i iubiți pe ceilalți. 

Doar voi puteți opri acel flux de iubire care vine din interiorul vostru. Voi aveți cheia principală. Dacă decideți să nu fiți iubire într-un moment dat, atunci vă folosiți liberul arbitru. Asta înseamnă că luați o decizie care vă dă din nou un sentiment de separare de cine și ce sunteți cu adevărat și care vă permite să jucați un pic mai mult în acest joc, jocul experimentării Pământului trei și patru dimensional. Pe măsură ce pe parcursul zilei vă amintiți cine sunteți cu adevărat, este mai probabil să răspândiți iubirea în jurul vostru și să creați un univers de iubire pe care să-l experimentați. 

Acum, în timp ce vă desfășurați ziua, fiind iubirea care sunteți cu adevărat, voi sunteți cei care activează iubirea în ceilalți. Așadar, există un efect de domino indiferent ce răspândiți acolo pe Pământ. Răspândiți ceea ce doriți să vedeți activat în ceilalți, iar ei vă vor reflecta acea activare și vă veți bucura de compania celuilalt, pentru că ceea ce este cel mai important pentru fiecare dintre voi va fi în prim-plan. Pe parcurs, va trebui să renunțați la ceea ce nu este cine sunteți cu adevărat, dar asta se va întâmpla oricum într-un fel sau altul. Faceți-o în mod conștient și deliberat și vă veți bucura de restul călătoriei pe care o aveți de făcut în această versiune patru dimensională a Pământului. 

Atât de multe vă așteaptă în dimensiunea a cincea, atât de mult din ceea ce sunteți, iar noi suntem pur și simplu încântați să asistăm la această călătorie împreună cu voi și suntem atât de fericiți să fim parte din ea. Asta este ceea ce ne aduce cea mai mare bucurie în livrarea acestor transmisii către voi.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originală

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.