miercuri, 31 ianuarie 2024

Făcând asta va aduce schimbări uriașe în viața voastră

Creatorii 12D, o conștiință colectivă non-fizică prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv non-fizic din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Noi suntem într-o stare de expansiune, la fel ca voi toți, și simțim că această expansiune are loc tot timpul. Vă invităm să simțiți expansiunea voastră chiar și numai câteodată, pentru că știm cât de valoros este pentru voi să recunoașteți, să conștientizați că, de fapt, deveniți mai mult. Niciodată nu stagnați, nu sunteți înțepeniți sau blocați indiferent cum v-ar părea viața voastră. Este important pentru voi să vă acordați în fiecare zi, pentru că dacă nu o faceți, vă veți simți ca și cum ați fi blocați, vă veți simți ca și cum ați stagna și vă veți simți ca și cum ați fi blocați. 

Când vă acordați la adevărul despre cine sunteți cu adevărat și simțiți cât de mult mai extinși sunteți față de cât ați fost ultima dată când ați verificat, vă veți da seama că totul a meritat. A meritat să aveți acea criză de sănătate, acea ruptură în relația voastră sau acea dificultate financiară. A meritat pentru că ați crescut. Și deși nu vedeți întotdeauna imediat rezultatele în realitatea fizică, ele apar. Dovada că v-ați extins poate fi simțită imediat, dar dovezile fizice ar putea dura ceva timp să ajungă acolo. Și asta pur și simplu pentru că realitatea voastră fizică se mișcă mai încet decât cea energetică. 

Acesta este motivul pentru care noi și alții ca noi vă spunem să vă predați. Când te predai, dai drumul la rezistență și renunți la atașamentul ca ceva să fie altfel decât ceea ce este. Și în acea predare poți simți expansiunea pe care tocmai ai câștigat-o. Prin urmare, eliberarea și predarea devin cele mai importante instrumente pe care le aveți în trusa de instrumente. De asemenea, puteți începe să vă imaginați ceea ce tocmai ați creat pentru voi din cauza experienței nedorite pe care tocmai ați avut-o. 

Care este opusul la ceea ce tocmai ați experimentat? Voi l-ați creat și de îndată ce începeți să vi-l imaginați, îl aduceți mai aproape de voi. Nu trebuie să munciți atât de mult și nici nu trebuie să reparați totul sau pe toți cei care sunt în viața voastră. Trebuie doar să acceptați că sunteți într-o călătorie sălbatică și că acea călătorie sălbatică are nevoie de acele întorsături și cotituri și suișuri și coborâșuri pentru ca noi toți să continuăm să ne extindem și să devenim mai mult din ceea ce suntem cu adevărat. Sursa beneficiază întotdeauna de ceea ce experimentați, iar când vă amintiți că voi sunteți acea Sursă care se pretinde a fi o ființă umană fizică, asta este, de asemenea, o cale rapidă să primiți ceea ce tocmai ați creat. 

Petreceți-vă o parte din timp în fiecare zi dând drumul, predându-vă și simțindu-vă expansiunea și nu veți fi dezamăgiți. Veți fi bucuroși și uimiți. Veți fi într-o stare de fericire, pentru că în acele momente veți renunța la circumstanțele vieții voastre și vă veți actualiza mai mult din adevărata voastră ființă și despre asta este vorba.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.



Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.