miercuri, 17 ianuarie 2024

Cugetări matinale

Din ciclul De ale mele 

Acum câțiva ani, 2-3, am dat peste mesajele legate de capsulele medicale Pleiadeene, dar am simțit că nu era ceva ce urma să se concretizeze într-un viitor foarte apropiat; era o dorință din partea Pleiadeenilor să le facă disponibile Omenirii, dar era, în același timp, ceva ce-i împiedica să o facă. Nu știam ce, dar simțeam că este ceva exterior lor, lucru care-i frustra, dar n-aveau ce să facă. Ori joci jocul, ori ești scos din el. 

Apoi am ”dat” peste mesaje care m-au ajutat să-mi fac o părere cu privire la Federația Galactică a Luminii și aplicabilitatea afirmației ”Precum în cer/sus, așa și pe Pământ/jos” afirmație care este la fel de valabilă și invers ”Precum pe Pământ/jos, așa și în cer/sus”. Nu toți cei din FGL își doreau ca Omenirea să se elibereze/fie eliberată. 

Pe vremea aia mai credeam că ”mai sus” vibrațional decât 3D, înseamnă automat mai bun, luminos, corect și toate celelalte epitete de genul ăsta. Dar, am înțeles că ”nu tot ce zboară, se mănâncă” și ”raiul” nu este ceea nouă ni s-a inoculat ca antiteză la ”iad”, că albul nu este alb și negrul nu este negru. 

Apoi am înțeles și ”tactica” Arcturienilor, Andromedanilor, Maeștrilor Ascensionați și a tuturor celor care veneau și ne îndemnau să căutăm în noi, în interiorul nostru, răspunsurile și informațiile pe care le căutam. De ce? Pentru că era, și este, singurul loc ”curat” în care le putem găsi. Și, cel mai important, adaptate nivelului de înțelegere al fiecăruia dintre noi din acel moment. Da, diferă nivelul de ”adevăr” de la om la om, potrivit nivelului de conștiință atins de fiecare dintre noi, dar de un lucru putem fi siguri: acolo ne găsim PROPRIUL Adevăr potrivit fiecărui moment în călătoria noastră. 

Poate părea descurajator să îți dai seama că nici ”pe sus” nu ”umblă câinii cu colaci în coadă”, dar, asta depinde foarte mult de modul în care ne raportăm fiecare la această ”descoperire”. În momentul în care ai ajuns la concluzia că ”precum jos, așa și sus” știi măcar o treabă. Este cel mai important și sensibil moment pentru fiecare dintre noi. Te poți da bătut sau să continui să cauți acel ”bun/bine” convins că el există. Când ești convins că există, l-ai și creat. Și opusul este adevărat, adică, dacă alegi să crezi că acel ”bun/bine” nu există, ți-ai creat automat lipsa lui, adică ”răul”. ORICE gând are ca rezultat o creație/materializare a ceea ce gânditorul a gândit, fie că este conștient de asta, fie că nu. 

Au ”scăpat” în biblie câteva afirmații cărora cei care nu le-au ”scos”, le-a scăpat sensul profund din ele, neavând acel nivel de conștiință necesar să le înțeleagă: ”caută și vei găsi”, ”bate și ți se va deschide”, ”cere și vei primi”, ”orice lucru vei cere, să crezi că l-ai primit deja” și le-au prezentat așa cum ei le-au înțeles, creând o zeitate exterioară omului, una care deține controlul total asupra lui. 

Nu spun că religiile nu sunt bune, este treaba fiecăruia ce crede și ce face, spun doar că ”și-au trăit traiul” și că din instrument de experimentare, învățare și creștere s-au transformat în exact opusul lor. Acum, depinde de fiecare dintre noi ce alegem să credem, să facem, să gândim și să FIM, la urma urmei. Important este să creștem cu fiecare clipă care trece, nu să stagnăm, pentru că stagnarea nu face parte din mecanismul de funcționare al Universului.

 

Munay – Calea Iubirii

 

Monica Poka


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.