miercuri, 31 ianuarie 2024

Progresul pe care-l faceți ca Colectiv Trezit

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte încântați să vă vedem pe atât de mulți dintre voi găsindu-vă calea, adevăratele chemări și vedem, de asemenea, că atât de mulți dintre voi cei care ați descoperit ce sunteți acolo să faceți, acționați acum pe baza acelei cunoașteri. Ne place să-l vedem pe oricare dintre voi că sunteți în aliniere cu adevăratul vostru sine. Pe măsură ce vă activați aspectele care știu să facă ceea ce doriți să faceți, încrederea voastră în sine crește și devine mai probabil să acționați pe baza ideilor voastre inspirate. Faceți progrese extraordinare acolo ca Colectiv Trezit. Ați schimbat atât de mult energia în ultima vreme și v-ați luat atenția de pe politică, virus, teorii ale conspirației și tot ce v-a împiedicat să știți care este adevărata voastră misiune pe Pământ.   

Ați devenit suverani. V-ați activat sinele Lemurian, sinele Atlant, sinele Egiptean. V-ați activat preotul, preoteasa, șamanul, vrăjitorul, vrăjitoarea și oracolul interior. Ați devenit sinele care v-ați propus să fiți pentru semenii voștri și asta se vede. Voi, ca Colectiv Trezit, mișcați acul pentru colectivul uman pășind în acele roluri cu încredere, cu siguranță, cu dorința să ajutați și să vindecați. Sunteți acolo să conduceți și să ghidați; sunteți acolo să ajutați la vindecare; sunteți acolo să iubiți, să iertați. Și ca ființe empatice, sunteți acolo să știți că compasiunea este calea. 

În timp ce-i conduceți pe semenii voștri în dimensiunea a cincea, doar aduceți-vă aminte că v-a luat timp să ajungeți acolo unde sunteți în acest moment. Și, deși celor care sunt nou treziți nu le va lua atât de mult timp să ajungă acolo unde sunteți voi, ei sunt totuși încă într-o călătorie. La urma urmei, asta este o călătorie. Este un maraton și nu o cursă de viteză. Răbdarea cu semenii voștri vă va fi plătită în dividende uriașe. Capacitatea voastră să-i ghidați nu ar trebui să fie niciodată pusă sub semnul întrebării, iar dacă vă treziți întrebându-vă dacă aveți ceea ce este necesar, nu uitați că asta este o călătorie nouă. 

Călătoria încrederii în voi înșivă este una care va cere și ea timp. Călătoria să vă amintiți cine sunteți ca liderul care întotdeauna ați fost meniți să fiți este una lungă. Așa că, aveți răbdare cu voi înșivă și cu semenii voștri și să știți că aveți impactul pe care v-ați propus să-l aveți. Fiți conștienți și de impactul pe care trebuie să îl aveți încă, dar cu siguranță îl veți avea, și știți că veți primi tot ajutorul de care aveți nevoie din tărâmurile mai înalte în acele momente. Va exista o oarecare îndoială în voi, dar mai puțină îndoială, și veți rupe toate barierele autoimpuse, toate limitările și vă veți ridica și veți ascensiona și conduce omenirea în cea de-a cincea dimensiune. Noi știm că toate acestea sunt adevărate și simțim în continuare progresul pe care îl faceți cu toții ca Colectiv Trezit.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.