duminică, 28 ianuarie 2024

Statul în așteptare


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Dacă nu te-ai pregătit încă, este momentul să o faci. Mai multe valuri consecutive vor ajunge pe Pământul tău; mai mult de un mesaj ți-a transmis importanța să te pregătești. Dacă această informație ți-a scăpat, fii sigur că mai este timp. 

Ține minte ... cu cât mai mult avansezi în proces, cu atât mai adânc vei intra în el. Cu cât mai adânc intri, cu atât lucrurile mai întunecate care s-au ascuns acolo vor fi aduse la lumină. Poți alege să împărtășești aceste experiențe cu alții sau să alegi să o faci singur. Este vorba despre ceea ce te face să te simți cel mai confortabil. Nu a existat niciodată un mod corect sau greșit de a proceda. Este drumul tău și este absolut minunat și perfect! Ca întotdeauna, Universul stă în așteptare pentru asistența și sprijinul care sunt necesare. ~ Creatorul


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Pictură de Jacopo Barbari


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.