vineri, 26 ianuarie 2024

Ființele cinci dimensionale care deveniți

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Vă deschideți față de ceea ce știți că vă aduce într-o stare de vibrație mai înaltă și încercați să vă închideți față de ceea ce știți că vă va doborî. Știți că anumite lucruri vă vor coborî vibrațional datorită experiențelor voastre din trecut și, uneori, sperați că veți avea o experiență diferită față de vremurile anterioare, dar speranța nu este suficientă ca să vă creeze o experiență diferită. Dar este bine să sperați și să faceți acele încercări să experimentați diferit ceva, în loc să cereți ca ceva din afara voastră să se schimbe. Voi sunteți cei care aduc schimbarea, dar schimbarea are loc în voi astfel încât să puteți face trecerea la o realitate diferită care vă reflectă acea schimbare. 

Nu sunteți acolo doar ca să creați schimbări politice sau să dărâmați vechile structuri economice și să construiți altele noi. Nu sunteți acolo doar să construiți școli noi, astfel încât să aveți sisteme educaționale mai bune. Mai întâi trebuie să faceți pace cu poziția în care vă aflați și în care omenirea se află. Trebuie să faceți pace cu tot ceea ce este și asta include propriile gânduri și propriile sentimente. Când puteți face asta, puteți alege dintr-o stare mult mai informată și puteți alege conștient. Mulți oameni nu aleg conștient, ci mai degrabă aleg să fie de acord cu ceea ce toți ceilalți aleg. Aceia dintre voi care sunteți treziți știți că doar pentru că toți ceilalți aleg ceva, nu înseamnă că este potrivit și pentru voi. 

Este important pentru voi să puteți naviga prin aceste experiențe și aceste alegeri fără să dezvoltați o sensibilitate istovită sau o natură critică. Trebuie să fiți capabili să alegeți ceea ce este potrivit pentru voi fără să strâmbați din nas la alții care aleg altceva, chiar dacă aleg ceva ce știți, și știu și ei, că le va scădea vibrația. S-ar putea să nu folosească acele cuvinte, dar știu că vor intra în emoții negative și oricum o fac. Sau știu că le va afecta finanțele sau sănătatea în mod negativ și oricum o fac.   

Așa că, aceia dintre voi care sunteți treziți trebuie să evitați să folosiți eticheta de ”oaie” ca să-i descrieți pe acești oameni. Chiar dacă, tehnic vorbind, sunt adormiți, ei fac parte totuși din experimentarea voastră și sunt parte din voi și sunt acolo să-i ajutați nu să-i ocoliți. Acum, când vine vorba despre propriile voastre alegeri, este eficient și inteligent să alegeți în continuare ceea ce vă pune într-o stare de vibrație mai înaltă. Și, totodată, este o idee bună să puteți trece dincolo de vinovăția și regretul pentru acele momente în care ați ales ceva ce v-a pus într-o stare mai joasă vibrațional și este, de asemenea, bine pentru voi să recunoașteți importanța existenței a ceea ce este de natură mai jos vibrațională. 

Vreți să faceți pace cu toate așa cum sunt și să nu fugiți de nimic sau să încercați să desființați orice există, pentru că totul servește unui scop, altfel nu ar exista și totul este Sursa și totul este iubire și totul este voi. Când începeți să navigați prin viață în acest fel, veți începe să vă cunoașteți pe voi înșivă ca maeștri. Veți începe să simțiți ascensiunea având loc în voi datorită tuturor alegerilor pe care le faceți cu minunatul vostru liber arbitru. Nu conduceți numai prin exemplul pe care-l dați altor oameni, conduceți și prin gândurile pe care le gândiți, felurile în care simțiți și vibrați și prin frumoasele ființe cinci dimensionale care deveniți.

 

Asta-i tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem colectivul de maeștri ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link care postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.