luni, 8 ianuarie 2024

Cum să vă accesați mintea mai înaltă și conținutul ei

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem cu siguranță conștienți de cât de complicată poate fi viața acolo jos, pe planeta Pământ. Știm cât de complexe sunt mințile voastre fizice și știm cum acele minți ale voastre pot complica lucrurile. Totodată, știm că condițiile de pe Pământ pot fi foarte dure, extreme și apăsătoare și vrem să știți că vedem și simțim totul, chiar dacă rămânem pozitivi în viziunea și evaluarea noastră în ceea ce privește viața pe planeta Pământ. 

Vă sfătuim să observați când complicați prea mult lucrurile cu mintea și când o luați la vale pe unul din acele drumuri foarte lungi și vântoase și să vă faceți obiceiul de-a vă opri să continuați să vă angajați în acele gimnastici mentale. Dați drumul, mai degrabă mai devreme decât prea târziu, și veți beneficia. Observați ceea ce faceți, mai degrabă mai devreme decât prea târziu, și schimbați. Eliberați și folosiți-vă respirația să vă împământați și să vă centrați, să vă aduceți înapoi în momentul prezent și înapoi în spațiul inimii, care este locul căruia îi aparțineți. 

Spațiul inimii este locul în care conștiința voastră cinci dimensională este activă deja și pregătită pentru voi și, prin urmare, trebuie să fiți atenți la jocurile și trucurile pe care mintea voastră le va juca cu voi ca să se mențină relevantă. Asta este ceea ce mintea voastră face, toată ziua, în fiecare zi, să rămână relevantă într-un moment în care vă transformați în ființe care operează dintr-o minte mai înaltă, un nivel de conștiință mai înalt. Vedeți voi, mintea este foarte pricepută să se fixeze asupra a ceea ce s-a întâmplat și cum să evite astfel de catastrofe în viitor. Mintea voastră va crea probleme ca să aibă o problemă de rezolvat. Și desigur, mintea voastră va fi, totodată, foarte concentrată asupra viitorului, până când, bineînțeles, vă antrenați mintea să se concentreze asupra prezentului. 

Focalizarea asupra prezentului, vă va oferi accesul la mintea voastră mai înaltă, la toate ideile, la toate intuițiile, toate inspirațiile care vă pot veni în acest spațiu. Totul vă este disponibil în prezent când sunteți împământați, centrați pe inimă și vă simțiți echilibrați. Vă dezechilibrați atunci când vă concentrați prea mult asupra unui singur lucru, sau asupra trecutului sau viitorului. Dați drumul. Respirați. Relaxați-vă în moment și de toate se va avea grijă, nu doar pentru că aveți ajutoare care pot face lucruri pentru voi, ci și pentru că în acel moment vă veți schimba vibrația la una care este foarte apropiată de, sau în, intervalul de frecvență cinci dimensional.  Și atunci, sunteți în cel mai puternic nivel al vostru, cel mai creativ și cel mai receptiv la tot acel ajutor care vine necontenit către voi de sus.


 Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere  Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.