sâmbătă, 13 ianuarie 2024

Asta vă va ajuta să vă deblocați darurile și abilitățile spirituale

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian și suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte încântați să vă vedem pe toți înflorind și crescând în timp ce vă aflați acolo pe Pământ. Știm că tot ce este mai bun urmează să vină pentru voi, și la fel o știu și ghizii voștri și sinele vostru mai înalt. Prin urmare, vă încurajăm întotdeauna să vă bucurați de momentul în care vă aflați chiar acum, pentru că noi știm că într-adevăr, nu există niciun motiv să vă faceți griji. Menținem pentru voi acea viziune a întoarcerii voastre treptate acasă la Sursă și vă încurajăm să simțiți asta și voi în voi înșivă. Călătoria și dovada progresului pe care-l faceți de-a lungul căii vă sunt toate disponibile atunci când priviți în interior. 

Dacă încercați să le înțelegeți toate cu mintea, vă va fi foarte greu să înțelegeți totul. Așa că, folosiți-vă mintea să vă concentrați. Folosiți-vă mintea să filtrați; folosiți-vă mintea să creați un gând intenționat. Aveți atât de multă putere în voi, iar puterea care este în voi de-abia a fost atinsă de cei mai mulți dintre voi până în acest moment. Desigur, acest lucru se schimbă pe măsură ce tot mai mulți oameni încep să-și acceseze darurile și abilitățile spirituale. Odată ce o persoană își accesează un dar sau o abilitate, ajunge în cele din urmă să-și dea seama că cel mai mare dar pe care l-a avut întotdeauna a fost senzitivitatea sa. Senzitivitatea vă conduce la compasiune, la abilitatea voastră de a simți o vibrație intenționată și la abilitatea voastră să creați o realitate mai bună pentru voi și pentru toți ceilalți. 

Cei care sunt blocați în mintea lor nu sunt, de obicei, în contact cu acea senzitivitate care le-ar permite să simtă compasiune pentru ceilalți și să simtă o vibrație intenționată care le-ar permite să vadă apoi acea vibrație reflectată înapoi la ei în univers. Cei care sunt senzitivi au mai multe șanse să-și găsească darurile și abilitățile spirituale, pentru că cei senzitivi fac din lumea lor exterioară un loc foarte dur în care să se afle, iar acest lucru forțează o persoană senzitivă să intre înlăuntrul său, să-și simtă sentimentele, să mediteze și toate aceste lucruri ajută la deblocarea darului sau abilităților sale spirituale. 

Așa că, nu fiți surprinși dacă viața continuă să vă împingă mai degrabă în acea direcție a intratului în interiorul vostru, decât să vă bucurați de toate aspectele strălucitoare și sclipitoare ale tărâmului fizic. Desigur, veți putea face asta, în cele din urmă, dar vă servește mai mult să nu vă lăsați prinși în dobândirea de conace, mașini de lux, super-yacht-uri și așa mai departe. Acestea pot fi distrageri de la împărăția cerurilor care există în interiorul vostru și asta este adevărata călătorie în care vă aflați. Este o călătorie de descoperire și descoperiți că totul a fost întotdeauna în interiorul vostru tot timpul. Aveați nevoie doar de suficientă încurajare din partea lumii din afara voastră ca să renunțați la ceea ce egoul ar urma și să căutați în interior ceea ce sunteți cu adevărat. 

Iubirea din voi vă face semn să mergeți înspre ea și fiecare ajunge acolo în felul său și la momentul potrivit pentru el/ea. Dacă puteți avea încredere în asta și să aveți răbdare cu procesul, atunci puteți trăi orice viață pe care v-ați creat-o chiar acum.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.