sâmbătă, 27 ianuarie 2024

Care este scopul vostru și cum îl găsiți?

Creatorii 12D prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a 12-a și suntem aici să ajutăm. 

Suntem întotdeauna interesați să vă ajutăm să căutați ceea ce vă va împlini scopul vieții. Suntem aici să vă aducem aminte uneori că voi creați această viață. Acum, că sunteți treziți, nu trebuie să trăiți un scop prestabilit pentru viața voastră, ci mai degrabă, să determinați care este acel scop și apoi să vă îndreptați către împlinirea scopului pe care voi îl alegeți pentru viața voastră. 

Acum, privind viața într-un mod foarte uman, ați crede că aveți doar atâția ani ca să-l duceți la bun sfârșit, dar privindu-vă viața din perspectiva sinelui etern și infinit care sunteți cu adevărat, vă dați seama că aveți tot timpul din lume și, de fapt, din univers. Vă dați seama că, de fapt, nimic nu trebuie făcut, dar recunoașteți și că sunteți acolo și ați putea la fel de bine să experimentați câte ceva. Ați putea la fel de bine să faceți ceva mai mult decât să trageți mâța de coadă până când vi se termină timpul în această viață. 

Și, astfel, atunci intră în joc întrebarea este natură sau este hrănire? Cu alte cuvinte, vă simțiți atrași de anumite activități, anumite experimentări și anumiți oameni pentru că a fost predestinat să vă mișcați în acele direcții sau unele dintre înclinațiile voastre s-au dezvoltat de-a lungul timpului de când sunteți acolo și a experimentărilor pe care le aveți în timp ce sunteți acolo? Ambele joacă, desigur, un rol. Unii dintre voi veniți cu anumite daruri și anumite interese și apoi vă întrebați ce ar trebui să faceți cu acele daruri sau cum să monetizați acele interese și este important să luați în considerare aceste lucruri, dar și cel mai important pentru voi este să le urmăriți pur și simplu și să le urmăriți cu un abandon nesăbuit. 

Când accesați mai mult din copilul vostru interior și luați joaca mai în serios, recunoașteți că, copil fiind, ați crea fără să vă limitați. Ați crea fără să vă gândiți a doua oară la ceea ce creați sau la ce ați face cu creația voastră și acesta este modul în care să vă urmăriți interesele în această viață și să vă creați o împlinire a scopului vieții voastre. Acum, atunci când negați ceva ce se află în voi și continuați să-i negați existența, atunci, da, s-ar putea să primiți un apel la trezire și, în acel apel la trezire, s-ar putea să vi se spună că nu vă îndepliniți misiunea în viață. Știm că mulți oameni au acele experiențe, dar asta nu înseamnă că ar trebui să facă acele lucruri doar pentru că o forță exterioară așa crede. 

Atunci când cineva are un impuls să facă ceva, și nu îl duce la capăt, atunci își refuză cea mai adevărată exprimare a sinelui și asta este ceva ce trebuie să schimbe ca să-și folosească perfect această viață. Așa că, vedeți voi, scopul, misiunea nu a fost prestabilită și nu sunteți acolo să descoperiți ce este căutând sub fiecare piatră. Mai degrabă sunteți acolo să determinați singuri care este misiunea voastră și să vă ascultați îndrumarea care vine din interior și vă împinge către ea în fiecare moment de trezie. Atunci când îndepliniți acea misiune, acel scop, s-ar putea să simțiți un sentiment de satisfacție și apoi să treceți la o alta. Așa că, vedeți voi, nu este ca și cum ați avea doar un scop în viața voastră, așa cum nu aveți o singură viață. Foarte bine.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.