duminică, 14 ianuarie 2024

Împiedică reptilienii, inteligența artificială și grupurile Cabalei, Ascensiunea?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi ne uităm după procesul de evoluție naturală acolo pe Pământ și căutăm să vă încurajăm pe toți să participați în mod conștient și deliberat la el. Cu alte cuvinte, știm că sunt o grămadă de oameni care vă spun că au găsit scurtătura, modalitatea de a ocoli toată munca și că puteți crește în salturi extrem de rapid dacă folosiți doar această tehnică sau acest dispozitiv. Dar procesul de evoluție naturală este cea mai bună cale să vă ridicați nivelul de conștiință și vedem cum participați cu toții la procesul de evoluție naturală, conștient și subconștient, și vrem doar să înțelegeți că calea de modă veche este încă cea mai bună cale să evoluați și să ascensionați. 

Vreți să meditați, să vă procesați emoțiile, să oferiți iertare și să vă concentrați pe vibrația voastră. Vreți să fiți conștienți de gândurile voastre și de cuvintele pe care le rostiți și, în lumea de astăzi, de mesajele pe care le transmiteți electronic. Vreți să fiți conștienți de aceste lucruri pentru că ele sunt mult mai puternice decât orice se întâmplă în afara voastră sau orice ar putea să vă distrugă sau să vă forțeze într-o stare mai iluminată. 

Și spunem asta cu deplina știință că primiți ajutor din afara voastră, dar acel ajutor este întotdeauna menit să vă facă să vă concentrați mai mult în interior decât sunteți și o faceți în prezent. Așadar, aveți o alegere de făcut atunci când vine vorba de evoluția voastră spirituală. Vă puteți uita la predicțiile despre capsulele medicale și exploziile solare și la lucruri care pot rezolva toate problemele lumii voastre într-o clipă sau puteți alege să vă asumați un control mai mare asupra evoluției voastre spirituale acordând mai multă atenție la ceea ce se petrece în interiorul vostru. Acesta este unul dintre cele mai mari beneficii ale meditației. Meditația vă aduce mai multă conștientizare și, cu mai multă conștientizare, puteți face mai multe schimbări, schimbările care trebuie făcute, schimbări care vor fi făcute într-un fel sau altul. 

Să vă asumați în mod deliberat munca este calea mult mai bună și mai ușoară, pentru că dacă amânați lucrurile și le împingeți în jos, în cele din urmă ele erup din voi și apoi aveți o mizerie mai mare de curățat în timp ce faceți munca necesară cu voi înșivă. În ultima vreme, am observat puterea conectării pentru ființele umane. Cu alte cuvinte, mult mai mulți oameni caută să se conecteze cu cei ca noi, iar noi vă ajutăm să acordați mai multă atenție la ceea ce gândiți, simțiți și vibrați, dar vă oferim și o vibrație mai înaltă, iar asta este o invitație pe care v-o trimitem să vă alăturați nouă în tărâmurile cu vibrații mai înalte. 

Când vă conectați, ajungeți atât în sus, cât și în interior și prin această ridicare vibrațională aveți un impact uriaș asupra punctului de setare a vibrației voastre normale. Acest lucru este necesar să-l facă fiecare individ ca să poată gestiona energiile ascensiunii. În caz contrar, după cum am spus, vă îngreunați singuri procesul ignorând tot ce se petrece în interiorul vostru și căutând în afara voastră răspunsul sau pe e.t. care se vor năpusti cu tehnologia lor mult mai avansată ca să facă totul mai bun pentru omenire. Știm că se dă o mare atenție IA (Inteligenței Artificiale), reptilienilor, grupurilor cabalei și așa mai departe, și ideii că toți trebuie învinși înainte să puteți accesa adevărul cu privire la cine sunteți voi în interior și nimic din toate acestea nu este adevărat. Toate acestea vă împiedică să vă concentrați pe ceea ce este cu adevărat important și care întotdeauna este ceea ce se petrece în voi. 

Prin urmare, suntem bucuroși să fim unul dintre multele grupuri și ființe pe care le puteți contacta să vă conectați, pentru că știm că vibrația noastră vă este de ajutor. Vedem impactul pe care transmisiile noastre de energie îl au asupra voastră a tuturor și știm că voi, ca colectiv trezit, sunteți pregătiți nu numai să primiți acele vibrații de frecvență mai înaltă, ci și să le răspândiți în jur semenilor voștri. Și uite așa, căutarea voastră să vă conectați ajută pe toată lumea, indiferent dacă o caută și indiferent dacă ascultă ceva din ceea ce spuneți. Acesta este unul dintre multele voastre daruri pe care le aveți de oferit semenilor voștri și toată lumea beneficiază de acel dar special al conectării.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.