vineri, 19 ianuarie 2024

Găsirea echilibrului

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley 

Astăzi, Universul ar dori să îți vorbească despre echilibru. Poate fi o provocare să treci de la o diseminare completă de informații la o perioadă de odihnă și apoi din nou la o perioadă de activitate intensă. Dacă ești novice în acest proces, efectele asupra corpului uman pot și șocante. Aici intervin abilitățile tale. 

Ți-au fost oferite instrumentele să navighezi prin aceste schimbări cu grație și ușurință, dar, uneori, nu este nici grațios, nici ușor. Cel mai bun lucru de făcut în momente ca acestea este să respiri! Fiind conștient că respirația te va ajuta să-ți menții echilibrul. Menținerea gândurilor pozitive te va ajuta să rămâi pe calea cea mai bună pentru tine, chiar dacă poate fi puțin dificilă. Împământarea, indiferent de modul în care alegi să o faci, este, de asemenea, de mare ajutor. Să fii pe deplin acolo, în planul tău Pământesc, ar putea fi ultimul lucru pe care dorești să-l faci. Dar este necesar pentru sănătatea și bunăstarea vehiculului (corpului) pe care ți l-ai ales. Desigur, Universul este întotdeauna disponibil să-ți ofere ajutor ori de câte ori ai nevoie. Ca întotdeauna, ești iubit, prețuit, admirat și respectat pentru munca pe care o faci acum și pentru munca viitoare. ~ Creatorul


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.