miercuri, 10 ianuarie 2024

Temători sau plictisiți?

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Poate noile voastre sentimente includ o hiper-anxietate sau un dezinteres față de viață. Sentimente care indică că treceți prin schimbările dramatice pe care noi și alții din Univers le-am discutat demult. Anxietatea voastră este rezultatul faptului că știți că viața voastră se schimbă și nu sunteți siguri că vă veți simți confortabil cu aceste schimbări. Iar plictiseala voastră vine din faptul că ființa voastră este gata să se schimbe, dar încă nu o face – ca un vas gol gata să fie umplut. 

Chiar dacă lăsați miracolele noului vostru eu să intre în ființa voastră, să faceți acest lucru se simte înfricoșător sau confuz. Anxietatea voastră este rezultatul creării noului vostru eu în toată gloria lui. De parcă ați ști ce se va întâmpla, dar sunteți prea nerăbdători să așteptați până se va întâmpla. 

Desigur, vă întrebați de ce sunteți nervoși sau speriați dacă cunoașterea include bucuria din noua voastră lume. Este așa pentru că continuați să vă întrebați dacă meritați bucurie, dacă este potrivit să fiți bucuroși într-o lume aparent plină de tristețe sau dacă vreți să treceți de la durerea 3D la o viață plină de bucurie. 

Fricile voastre nu sunt legate de posibilitatea ca ceva să nu se întâmple, ci de certitudinea că se va întâmpla. 

Așa că, vă gândiți la modul în care viața voastră și a celor din jurul vostru se va schimba. Ce se întâmplă dacă schimbarea voastră este atât de dramatică încât nu puteți relaționa cu cei pe care îi iubiți? Sau trebuie să vă mutați? Sau să renunțați la ceva care este important pentru voi? 

Temerile voastre sunt, probabil, justificate. Dacă cei apropiați vouă refuză să facă tranziția sau să vă susțină în tranziția voastră, ei nu vor mai face probabil parte din cercul vostru interior. În același timp, probabil că și cei apropiați se schimbă, așa că au și ei frici similare sau sunt plictisiți. 

Este o perioadă emoțională. Dar una pe care o puteți naviga cu ușurință atâta timp cât rămâneți fideli ființei voastre. Nu totul din noua voastră lume se va potrivi la fel de ușor cum era probabil adevărat în 3D, pentru că nimeni nu cunoaște rezultatul acestei schimbări constante. 

Dacă v-ați mutat într-o țară cu o limbă care nu vă era familiară, v-ați fi așteptat să întâmpinați greutăți până când ați fi stăpânit limba și v-ați fi însușit obiceiurile. Același lucru este valabil și pentru această schimbare importantă. Diferența este că nimeni nu vă spune că așa se va întâmpla. Știți că viața voastră este diferită, dar habar n-aveți dacă această diferență vă va aduce bucuria pe care o sperați – sau confuzie și dificultăți. 

Așa că, pentru unii, răspunsul imediat este frica. Frica că o viață oarecum confortabilă cândva este diferită, dar fără garanții viitoare. Pentru alții este atât de copleșitoare încât se închid față de orice, creând o plictiseală dramatică. 

Această fază se referă la modul în care gestionați schimbarea – schimbările uriașe care vă afectează pe voi și pe cei pe care îi iubiți. Vă veți face griji pentru asta până nu vă veți mai putea gândi la nimic altceva? Sau veți aluneca prin ea, fără să acordați atenție la ceea ce a fost sau ce este? 

Niciuna dintre acțiuni nu se potrivește nevoilor voastre, pe măsură ce curgeți în nou. 

Este puțin probabil ca un fluture care zboară să-și facă griji că nu va avea suficiente flori pentru sezonul următor. Nici nu este probabil ca fluturii să refuze să polenizeze florile pentru că erau prea plictisiți să facă ceva. Voi, în masă, v-ați poziționat în aceste două planuri de acțiune pentru că vă este frică că nu puteți finaliza această etapă finală de schimbare a Pământului și a ființelor Pământului de la frică la iubire. 

În fiecare zi citiți despre noi acțiuni sau gânduri înfricoșătoare. Pământul erupe. Și sunt războaie pline de semne de ură și corupție peste tot. Nimic nu pare curat și iubitor. Așadar, pentru unii, este o viață la care nu doriți să vă conectați. Pentru alții, este teama că nu faceți suficient ca să schimbați Pământul și pe cei din jurul vostru. 

Aceasta este o fază confuză – un pic ca Dorothy înainte să-și găsească tovarășii de călătorie în Vrăjitorul din Oz. Este înfricoșată și singură, fără suficiente informații ca să se poată întoarce acasă în Kansas. Dar pe măsură ce începe să preia controlul asupra propriilor emoții, descoperă noi prieteni și piesa de puzzle lipsă a întoarcerii acasă – nu prin cineva, ci prin ea însăși. 

Aveți atât de multe puteri pe care nu vi le-ați revendicat încă și tot ceea la ce vă puteți gândi este să vă întoarceți la siguranța și securitatea de acasă. Dar chiar dacă ați face asta, tot n-ați fi mulțumiți pentru că ați experimentat și acceptat noul. Nu mai sunteți în Kansas și nu mai vreți să fiți niciodată. Și încă nu vă simțiți confortabil în noua voastră lume. 

Veți fi – mult mai repede decât vă dați seama. Între timp, creați acele piese de care aveți nevoie ca să vă reduceți fricile sau să recunoașteți bucuria de a afla lucruri noi despre noua lume pe care ați creat-o. Nu sunteți singuri și n-ați fost niciodată. Ceea ce experimentați este cunoaștere 3D care nu se mai aplică noii voastre lumi – și frica să descoperiți cât de plină de bucurie este noua voastră lume. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.