miercuri, 24 ianuarie 2024

5 pași pe care-i puteți face în fiecare zi ca să ascensionați

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte bucuroși să-i vedem pe mulți dintre voi făcând pașii necesari în viața voastră ca să vă apropiați mai mult de sinele voastre cinci dimensionale. Știm că vorbim mult despre acțiune și despre cum vă mutați într-un timp în care va fi mult mai puțină nevoie de ea, pentru că veți funcționa ca ființe energetice care au ajuns să stăpânească oferirea unei vibrații. Iar asta elimină nevoia pentru multe dintre acțiunile pe care le întreprindeți, dar sunt întotdeauna pași pe care-i puteți face ca să deveniți mai iluminați, să deveniți mai mult din sinele vostru întreg, adevărat, să vă apropiați mai mult de Sursă. Mulți dintre voi știți care sunt acești pași și de multe ori intenționați să-i faceți. 

Intenționați să intrați în starea de conștiință mai înaltă, mai elevată în care aceia dintre voi care sunteți treziți doriți să fiți. Sunt momente în care să stai și să nu faci nimic, și apoi sunt momente în care trebuie să iei o decizie cu privire la o acțiune și acestea sunt momentele la care ne referim aici. Am observat că din ce în ce mai mulți dintre voi începeți să faceți pașii necesari să acționați, acțiuni care vă îmbunătățesc experiența cu privire la cine sunteți. Acum, sunt unele acțiuni care sunt unice pentru voi ca individ care știți că vă este de folos să le faceți și sunt acțiuni care le servesc tuturor, pași care vă vor duce întotdeauna mai aproape de Sursă, mai aproape de cine sunteți cu adevărat. 

Vorbim despre acțiunea îngrijirii de sine, să mâncați ceea ce-i cade bine corpului vostru, să vă oferiți timpul de care aveți nevoie să vă odihniți, să primiți. Vorbim despre pasul petrecerii mai mult timp conectându-vă cu Mama Pământ și Mama Natură. Vorbim despre cum să ajungeți la cei care fac parte din viața voastră și cu care știți că trebuie să vorbiți sau să comunicați într-un fel. Aceștia sunt pași importanți pentru voi toți către iluminare. Sunt foarte simpli. Sunt ușor de făcut odată ce i-ați inițiat, odată ce ați lăsat mingea să se rostogolească, cum s-ar spune. 

Considerăm, de asemenea, și meditația ca acțiune în sensul că adeseori trebuie să încetați să faceți ceva și să vă mutați într-o locație în care știți că puteți medita, unde știți că nu veți fi deranjați. Și această acțiune, acest pas către o stare meditativă, este foarte important pentru voi toți. Este ca și cum i-ați spune Universului ”Eu contez. Asta este ceva ce știu că este bun pentru mine, așa că, o voi face.” Respirația conștientă, atunci când nu meditați, poate fi văzută ca o acțiune necesară pentru că implică o anumită intenție. Implică să treceți dincolo de actul involuntar al respirației și să faceți din el un act voluntar. 

Faceți aceste lucruri și vedeți cum viața voastră se transformă. Acordați atenție înghiontirii pe care o primiți din interior să vă mișcați în aceste direcții și dați-vă seama că, pe măsură ce o faceți, simțiți imediat rezultatele. Vă dăruiți ceva ce nimeni altcineva nu vă poate dărui. Și atunci când sunteți cel care dăruiește și cel care primește, închideți o buclă, un ciclu și deveniți acea versiune deplină a voastră care știți că vreți să fiți și este nevoie să fiți ca să ascensionați.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.