luni, 29 ianuarie 2024

Trăind ca o ființă hibridă pe Pământ

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Sunteți ființe remarcabile și multe alte ființe din galaxie și din univers iau în seamă omenirea. Ați călătorit destul de mult ca să ajungeți acolo unde sunteți, v-ați redus suficient de mult vibrația ca să puteți avea nenumăratele experimentări pe care le aveți acolo, pe Pământ, și toate acestea sunt fascinante pentru conștiința din tot acest univers. Avem posibilitatea să împărtășim galaxia Calea Lactee cu voi toți și ne simțim foarte norocoși să vă putem numi familia noastră galactică. Știm că alegerea de a fi acolo pe Pământ este adeseori pusă sub semnul întrebării de-a lungul vieții pe care o trăiți și știm că vă puteți confrunta cu multe provocări diferite deodată. Și vrem să știți că uneori vă servește foarte mult ca pur și simplu să dați drumul. 

Dați drumul ideii că ar trebui să vă aflați în altă parte decât unde sunteți. Dați drumul ideii că ar trebui să fiți mai avansați decât sunteți în acest moment. Dați drumul oricărui atașament pe care îl aveți față de viața voastră ca fiind diferită de cum este chiar acum. Dați drumul, dați drumul și dați drumul și mai mult și vă veți trezi cufundați confortabil în momentul de acum unde puteți, după ce renunțați la luptă, să vă instalați și să-l experimentați. Experimentați-l din cunoașterea că voi îl creați pentru binele vostru cel mai înalt. Experimentați-l știind că se va schimba tot timpul, indiferent de ceea ce experimentați. Experimentați realitatea așa cum este acum, știind că puteți accesa mai mult ceea ce sunteți cu adevărat atunci când încetiniți și vă opriți cu totul și puteți fi mai mult un hibrid om/Sursă de Energie. 

Și, pe măsură ce recunoașteți acest lucru, puteți vedea cum înfruntarea emoțiilor este o mare parte a călătoriei, o mare parte a călătoriei, pentru că mare parte din ceea ce faceți acolo pe Pământ este să acoperiți, să mascați, să suprimați, să vă amorțiți față de una sau mai multe emoții. Dar pe măsură ce le înfruntați și treceți prin ele, deveniți mai puternici, ca oțelul care a fost forjat de foc. Deveniți pregătiți pentru ceea ce urmează și puteți experimenta orice urmează într-un mod nou și mai aliniat, pentru că atunci când vă regăsiți pe voi înșivă, vă regăsiți întregul sine. Și întregul vostru sine, atunci când vă ghidează, o poate face cu mult mai multă cunoaștere din mintea mai înaltă. 

Vrem să știți că simțim că ați făcut o treabă minunată în circumstanțele a tot ceea ce viața a trebuit să vă arunce în cale și vrem să știți și că se va îmbunătăți, pentru că conștiința mai înaltă care este asupra voastră are efect. Sunteți cuprinși de energii de o frecvență mai înaltă și vă scuturați de tot ceea ce este de o vibrație mai scăzută. Deveniți una cu întregul vostru sine astfel încât să puteți experimenta această perioadă următoare a vieții voastre cu mult mai multă bucurie, iubire, entuziasm și pace în inimile voastre, și asta este tot ce puteți cere cu adevărat de la voi înșivă. Schimbați-vă experimentarea realității chiar acum, și schimbați totul. Acesta este modul de a trăi ca unul care este un hibrid om/Sursă de Energie.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.