luni, 29 ianuarie 2024

Mai multe treziri în număr mare

Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Noi știm că omenirea se află pe calea ascensiunii, dar nu toată lumea din colectivul vostru știe acest lucru și îl experimentează împreună cu aceia dintre voi care sunteți treziți. Este în regulă că nu o știu. Fiecăruia trebuie să i se ofere liberul arbitru, capacitatea să aleagă pe care versiune a realității se concentrează și ce viitor își crează pentru ei înșiși. Prin urmare, nu trebuie să deplângeți faptul că nu toată lumea știe că omenirea ascensionează. Noi nu o facem pentru că vedem perfecțiunea poziției în care se află toată lumea și ce alege fiecare și vă invităm să faceți același lucru. Vă invităm să nu vă faceți griji pentru prietenii și rudele care nu sunt încă trezite. 

Vrem să știți că există oameni foarte spirituali, oameni buni la inimă, iubitori, plini de compasiune, care nu știu nimic despre această ascensiune și, totuși, ei se descurcă foarte bine să-și trăiască viața într-un mod mai cinci dimensional. Astfel, vedeți că nu este vorba despre ceea ce știți sau despre ceea ce credeți. Aceste lucruri nu sunt atât de importante pe cât ar putea crede oamenii treziți că sunt. Este minunat să știi cine ești cu adevărat și că ești în ascensiune, dar în cele din urmă ceea ce contează cel mai mult este modul în care îți trăiești viața, ce gânduri și sentimente trăiești și ce perspective ai asupra circumstanțelor vieții tale. 

Contează și modul în care îi priviți pe ceilalți și, prin urmare, nu trebuie să vă gândiți la cineva care este încă adormit ca la cineva care nu este conștient. Ei pot fi mai conștienți uneori de vibrația lor decât sunteți voi, chiar dacă nu știu cum să numească asta. Sunt multe de câștigat din interacțiunea cu fiecare persoană cu care împărțiți planeta Pământ în acest moment. Prin urmare, nu credeți că trebuie să interacționați cu alți oameni treziți ca să aveți o conversație semnificativă care să vă extindă conștiința și să lumineze o nouă cale pentru voi. Sunt o mulțime de oameni foarte înțelepți acolo care nu sunt treziți spiritual. 

Aveți avantajul de a fi treziți și asta vă ajută să faceți pace cu multe din ceea ce se întâmplă acolo pe Pământ ca să aveți acea cunoaștere în interiorul vostru că noi toți ascensionăm. Dar asta nu înseamnă că toți ceilalți care nu sunt încă treziți sunt defavorizați de soartă. Ei trăiesc viețile care sunt perfecte pentru ei să le trăiască, iar voi puteți să-i binecuvântați pe fiecare, să-i iubiți pe fiecare și să aveți compasiune pentru fiecare dintre ei. Fiecare este un aspect al Sursei și puteți trata pe toată lumea în acest fel ca să demonstrați că știți că sunteți, de fapt, și voi înșivă un aspect al Sursei. 

Fiți fericiți că ați ales să vă treziți în această viață și știți că tot ceea ce faceți îi va ajuta pe alții să se trezească și tot ceea ce știți îi va ajuta pe alții odată ce se trezesc. Sunteți acolo ca să deschideți calea și să ajutați acolo unde este nevoie de ajutor, dar nu trebuie să vă forțați cunoștințele asupra nimănui ca să-i ajutați. Veți vedea mai multe treziri având loc în număr mare în acest an, iar acest lucru este incitant și vă invităm să fiți entuziasmați de asta, pentru că noi cu siguranță suntem și știm că toată lumea se va trezi în momentul perfect și în modul perfect pentru ei. Așa că, nu vă asumați voi această responsabilitate. Continuați doar să vă trăiți viața ca suflete trezite. 

 

Asta-i tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem colectivul de Maeștri Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.