duminică, 28 ianuarie 2024

Asta este calea și scopul celui Trezit

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Trezim în voi ceea ce este maestrul atunci când vă concentrați asupra noastră. Ceea ce vedeți în noi trebuie să fiți capabili să vedeți și în voi înșivă sau nu veți fi în niciun fel impresionați de niciunul dintre noi ca indivizi care au trăit vieți acolo pe Pământ. Când rezonați cu energia noastră ca colectivul care noi suntem acum, observați și cât de mult ați integrat în voi înșivă. O parte din calea măiestriei pentru voi toți este să vă recunoașteți toate celelalte sine ale voastre. Acesta este modul în care deveniți sinele vostru mai înalt întrupat. Permiteți integrarea tuturor celorlalte vieți și deveniți întregi. Funcționați mai mult ca un colectiv, ca o ființă multidimensională, ca unul care le cunoaște natura infinită și eternă și atunci nu mai sunteți atât de atașați de o identitate care este limitată și limitatoare. 

Și, astfel, pe măsură ce treceți dincolo de conceptul de sine pe care l-ați avut, vă acordați apoi un punct de intrare ca să vă cunoașteți pe voi înșivă ca Sursă, să vă cunoașteți pe voi înșivă ca nelimitați. Și asta este calea. Asta este calea pe care o alegeți pentru voi înșivă fiind treziți în această viață. Sunt multe de câștigat de către voi toți în recunoașterea faptului că voi faceți asta și că merge bine. Este important să dați drumul ideii că se presupune că ați făcut totul perfect până în acest moment în care vă aflați chiar acum. 

Pe măsură ce faceți din acest moment un moment perfect pentru voi, vă aliniați perfect cu toate celelalte sine și chiar cu sinele voastre trecute din această viață. Pe măsură ce faceți pace cu copilul de 5 ani care ați fost și cu copilul de 10 ani care ați fost și cu cel de 15 ani care ați fost, integrați acele aspecte ale voastre în momentul acum și deveniți mai integrați, mai întregi și mai compleți. Deveniți mai stăpâni pe momentul prezent. Vă aliniați mai mult cu aceia dintre noi care suntem considerați a fi maeștri ascensionați. 

Știm că călătoria acolo este plină de provocări și că nu a fost concepută să fie ușoară pentru voi toți, și știm asta pentru că am trăit și noi pe Pământ în corpuri fizice trei dimensionale. Din nou, recunoașterea pe care o aveți din partea noastră vă arată multe în ceea ce vă privește și ceea ce prețuiți. Pe măsură ce vă prețuiți natura infinită, eternă și spirituală, o integrați în natura fizică, în corpul fizic, care își are și el locul în Sursă. Sunteți mai mult decât capabili să faceți o punte între cele două lumi – cea fizică și cea non-fizică, cea materială și cea spirituală – și vă puteți trăi viața ca exemple ale celor care au reușit să facă acest lucru fără să facă sacrificii față de niciuna dintre ele. Nu trebuie să sacrificați fizicul ca să onorați non-fizicul. Nu trebuie să fiți mai puțin materialiști ca să fiți mai spirituali. 

Puteți fi totul și să le aveți pe toate, pentru că totul a fost creat ca să fie experimentat. Aceia dintre voi care știți asta puteți duce vieți fizice frumoase în timp ce știți cine sunteți cu adevărat ca ființe spirituale și veți atinge mai mulți oameni și veți avea un impact mai mare și vă veți arăta influența atunci când sunteți capabili să fuzionați lumile, integrați sinele și să deveniți propria versiune a Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați. Ne place când vă poziționați la nivelul nostru, iar noi știm că scopul vostru al tuturor este să măiestriți această viață.

 

Asta-i tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.