marți, 16 ianuarie 2024

Faceți asta acum pentru cele mai bune rezultate

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Suntem aici să vă aducem aminte cine sunteți cu adevărat și să vă oferim susținere, asistență și poate puțină înțelepciune care să vă ajute să știți cine sunteți cu adevărat prin experimentare. Este una să spui: ”Sunt infinit; Sunt iubire necondiționată și eu sunt Sursa” și este cu totul și cu totul altceva să experimentezi ce înseamnă să trăiești acea afirmație. Sunteți acolo într-un moment în care este nevoie de mai mulți ca voi care să acționeze și să le demonstreze altora ce înseamnă să fii un maestru în carne și oase. 

Cu toții v-ați experimentat ca fiind ceva mai puțin decât un maestru, și asta este în regulă. Așa a fost întotdeauna menit să fie pentru voi în această viață. Trebuie să știți cum este să fii acel tip de persoană pe care, într-o zi, o veți ajuta. Acea zi este acum, și vă chemăm să-i ajutați pe cei care sunt acolo unde erați voi odată, mergând pe urmele voastre, neștiind încă ceea ce voi știți acum. Ei sunt acolo ca să beneficieze de faptul că ieșiți în fruntea haitei și sunteți acolo să-i învățați și să-i ajutați. 

Acum, știm că vă chemăm să faceți asta în timp ce majoritatea dintre voi nu simt că trăiesc vieți de măiestrie în acest moment, dar suntem aici ca să vă provocăm și încurajăm în același timp. Suntem aici să vă îndemnăm să căutați în voi înșivă acea măiestrie. Nu trebuie să vă uitați la trecutul vostru, la realizările voastre, la faptele bune sau la orice ați putea fi spus sau scris și care ar putea fi considerat profund de către alții. 

Priviți în voi înșivă acum. Faceți asta acum pentru cele mai bune rezultate. Veți vedea că maestrul este înăuntru, învățătorul este înăuntru, vindecătorul este înăuntru și că ați fost inspirați uneori în această viață să mergeți înainte și să fiți ceea ce sunteți cu adevărat pentru omenire și vă veți aminti momentele în care nu ați răspuns acelei chemări. Considerați asta ca fiind încă unul din acele apeluri. Sunteți pregătiți, și noi știm asta, pentru că știm exact unde vă aflați ca colectiv și vă cunoaștem pe fiecare dintre voi care veți primi acest mesaj. Știm că va rezona cu unii dintre voi și va fi exact ceea ce aveați nevoie să știți în acest moment. 

Aveți chiar acum capacitatea să faceți un pas înainte ca maestrul care este în voi și aveți capacitatea să schimbați vieți și să schimbați lumea. Cu ajutorul nostru, cu susținerea noastră energetică și cu cuvintele noastre de înțelepciune, nu puteți da greș. Amintiți-vă și că noi suntem în voi. Amintiți-vă că acesta este un univers holografic și că noi n-am plecat nicăieri. Chemați-ne în orice moment să vă ajutăm în călătoria voastră și vom fi acolo pregătiți să-i ajutăm pe cei care ajută, pregătiți să vă asistăm cu orice aveți nevoie pentru că asta este înțelegerea noastră cu voi, cu colectivul uman și cu toată lumea din acest univers.

 

Cam atât pentru acum. Suntem Thymus. Suntem colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.