duminică, 7 ianuarie 2024

Asta este ceea ce contează cu adevărat

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem destul de capabili să primim toate solicitările voastre, chiar dacă toate sunt făcute în același timp. Acesta este unul dintre avantajele de a fi o conștiință colectivă și este, de asemenea, unul dintre avantajele de a fi non-fizici. Voi aveți două urechi cu care să ascultați, dar noi nu avem urechi și, totuși, putem simți totul. Noi luăm cererile voastre ca energie pe care apoi suntem în măsură să o formatăm într-un mod care are sens pentru noi. Asta este ceea ce face Daniel cu transmisia noastră energetică, și este ceea ce facem noi cu transmisiile voastre energetice. Așa are loc comunicarea la atât de multe alte nivele decât doar cuvintele rostite sau scrise, iar voi primiți energii de sus tot timpul, dar mulți dintre voi doriți să auziți o voce mică în capul vostru ca să știți exact ce primiți în acel moment. 

Alții își dau seama că există o subtilitate în comunicarea care are loc din planurile mai înalt dimensionale, pentru că acea comunicare începe ca energie, iar cei care sunt cu adevărat conectați pot simți acele energii. Asta este ceea ce vă sugerăm să faceți atunci când doriți să comunicați cu noi, cu alte ființe și colective non-fizice mai înalt dimensionale, precum și unul cu celălalt. Înțelegeți că ceea ce proiectați energetic contează. Va fi interpretat de oricine o primește. Asigurați-vă că curățați orice este nevoie să curățați din corpurile voastre, din sistemele voastre până când simțiți că nu mai este acolo, iar apoi puteți comunica mai clar cu altcineva. Vă puteți alinia cuvintele și intențiile cu energia voastră. Voi proiectați tot timpul energie și acesta este modul în care vă creați realitatea. 

Vreți să fiți atenți la ce energii primiți și ce energii oferiți, pentru că timpul să vă puteți ascunde în spatele cuvintelor pe care nu vreți să le spuneți cu adevărat se apropie de sfârșit. Deveniți cu toții telepați. Recunoașteți cu toții că sunteți ființe energetice și că energia contează și, în același timp, vă schimbați conștiința. Când această schimbare este completă, toată lumea va ști că comunică telepatic și energetic și veți avea din ce în ce mai puțină nevoie de cuvinte. Veți fi ființe energetice care vibrează cu intenție și veți ști că sunteți. Veți ști ce vibrație oferiți. 

De fiecare dată când procesați o emoție, veți fi din ce în ce mai măsură să discerneți cu precizie ce vibrație oferiți în fiecare moment. Asigurați-vă că sunteți curați din punct de vedere energetic, dacă doriți să fiți clari în comunicarea voastră și clari în ceea ce oferiți universului cu privire la ceea ce doriți și aveți nevoie cu adevărat. Universul, și noi toți din el, răspundem mai mult la energia voastră, la vibrația voastră, decât la cuvintele voastre și chiar la gândurile voastre. Dacă aveți de gând să rostiți o mantră, asigurați-vă că acea mantră se aliniază cu energia pe care o oferiți. Dacă aveți de gând să gândiți ceva, asigurați-vă că și acel gând este în aliniere. Ajungeți acolo pas cu pas, zi de zi și puteți practica toate astea împreună cu noi pentru că, după cum am spus, suntem deschiși să primim de la voi toți tot timpul.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.