duminică, 7 ianuarie 2024

Cele mai importante două lucruri pe care le puteți face chiar acum

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem entuziasmați să descoperim că atât de mulți de pe Pământ își descoperă în acest moment darurile și abilitățile și suntem și mai extaziați să vedem cât de mulți dintre acești indivizi își împărtășesc apoi acele daruri și abilități cu alții. Acesta este un moment în care descoperirea darurilor voastre este mai obișnuită și chiar și împărtășirea acestor daruri a devenit ceva ce tot mai mulți oameni fac. Dacă așteptați ca darurile voastre să devină perfecte înainte să le împărtășiți, atunci veți aștepta mult și bine. 

Toți faceți ce puteți mai bine cu darurile voastre, iar oamenii care beneficiază cel mai mult de darurile voastre își dau seama de asta. Ei știu că nu sunteți atot-știutori și atot-puternici, dar vă văd mai degrabă ca pe un facilitator. Vă vor vedea ca pe cineva care îi poate ajuta să-și acceseze puterea pe care o au în ei înșiși. Când vă împărtășiți darurile cu alții, aveți menirea să-i inspirați să intre înlăuntrul lor, astfel încât și ei să-și poată accesa darurile și abilitățile, așa cum ați făcut și voi. Acesta este un alt motiv important să împărtășiți ceea ce accesați în acest moment. 

Acum, aceia dintre voi care simțiți că încă nu v-ați accesat darurile și abilitățile, aveți răbdare. Nu vă comparați cu alții. Nu vă întrebați de ce vouă vă ia atât de mult mai mult decât i-a luat persoanei de acolo, să accesați ceea ce se află înlăuntrul vostru. În schimb, vă recomandăm să vă bucurați de călătorie. Este o călătorie care are mult mai multe pentru voi decât doar ceea ce se află la capătul curcubeului, ca să spunem așa. Și ceea ce veți primi pe parcurs va fi ceea ce veți împărtăși cu alții pe măsură ce-i ajutați să-și activeze și acceseze darurile și abilitățile lor spirituale. 

Acum, vă spunem să aveți răbdare, dar nu vă spunem cât timp va trebui să așteptați, pentru că asta diferă de la persoană la persoană și, totodată, pentru că este nevoie să aveți încredere în voi înșivă. Atunci când nu știți cât timp va dura să vă accesați darurile, dar oricum continuați, acest lucru demonstrează încrederea voastră în voi înșivă. Este momentul ca voi toți să recunoașteți că totul există înlăuntrul vostru și că, atunci când vă faceți timp să intrați înlăuntrul vostru, le puteți găsi. 

Când vă urmați fericirea, ea tinde, la rândul ei, să iasă la suprafață și să vă arate toată puterea și forța pe care le aveți înlăuntrul vostru. Acestea sunt cele mai bune două lucruri pe care le puteți face chiar acum. Să intrați înlăuntrul vostru și apoi să vă urmați fericirea. Așteptați ca acea inspirație să vină și apoi treceți la acțiune. Și, desigur, aveți răbdare și nu vă așteptați la rezultate imediate pentru că, din nou, sunteți meniți să vă bucurați de călătorie, nu să faceți ceva că să obțineți altceva. Adevărul este că curcubeul va continua să se deplaseze și tot timpul va exista o altă oală cu aur și o altă oală cu aur, iar voi veți continua să ascensionați și să evoluați pentru că totul are legătură cu întoarcerea acasă la Sursă, și întotdeauna a avut și întotdeauna va avea, indiferent de intervalul de timp în care sunteți acolo pe planeta Pământ.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala  


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.