vineri, 12 ianuarie 2024

Războaiele în 2024 și lunile care urmează

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am observat progresul vostru și suntem foarte bucuroși să spunem că am observat încă un salt gigantic înainte pentru omenire. Observăm aceste vârfuri în frecvența voastră generală în momentele în care de obicei vă asumați mai multe provocări, iar apoi, pe măsură ce treceți prin aceste provocări, ieșiți de cealaltă parte într-o stare mai înalt vibrațională. Așa cum cu toții știți, de ceva vreme deja v-ați confruntat în mod colectiv cu natura războinică a omenirii. A fost chiar acolo în fața voastră și a trebuit să o recunoașteți. Nu este nouă. Este ceva la ce ați ajuns să vă așteptați în acest punct și este timpul să îmbrățișați acea parte a voastră în timp ce, simultan, activați cealaltă parte, partea pașnică, partea care recunoaște conștiința unității și că toți suntem una. 

Așa că, v-ați oferit oportunitatea să faceți acest lucru cu războaiele care vă captează atenția și interesul, care au loc chiar acum pe planeta voastră și ați îmbrățișat suficient de mult acest aspect al sinelui vostru în măsura în care este necesar. Totodată v-ați activat mai mult din natura voastră pașnică, deoarece aceia dintre voi care sunteți treziți recunoașteți că trebuie să fiți pacea pe care vreți să o vedeți în lume. Și, prin urmare, iată-vă făcând acel imens progres pentru voi înșivă. Este timpul să vă simțiți foarte bine în ceea ce privește locul în care vă aflați ca societate, ca colectiv uman, pentru că veți continua să vă confruntați cu mai multe dintre aceste tipuri de provocări. Acea provocare să recunoașteți acel aspect din interiorul vostru care este de natură războinică este una dintre cele mai mari provocări la care trebuie să le faceți față. Iar acum, pe măsură ce vă confruntați cu alte provocări de-a lungul călătoriei voastre, veți continua să faceți progrese enorme la nivel individual și colectiv. 

Noi știm că voi, ca Colectiv Trezit, înțelegeți că sunteți acolo să faceți ceva și să faceți ceva mare. Și, deși nu puteți să vă aruncați pur și simplu într-o zonă de război și să-i convingeți pe toți să depună armele, puteți, din confortul propriei case, să îmbrățișați acel aspect al omenirii care pornește războaie, să activați pacea în voi și să trimiteți iubire tuturor celor implicați. Iubirea voastră contează. Vindecările pe care le faceți, contează, iar compasiunea voastră crește cu fiecare zi care trece și cu fiecare moment în care aceste războaie continuă. 

Și, astfel, voi sunteți din nou cei care sunt chemați să facă enorma diferență pe care știți că vreți să o faceți, iar noi suntem aici ca să vă spunem că eforturile voastre au avut impactul pe care ați vrut să-l aibă și voi sunteți cei care mișcați acul vibrației generale a omenirii. Acest lucru se va vedea în lunile care urmează pe măsură ce continuați să faceți această muncă și vă recunoașteți ca fiind cei integrați, cei care aduc schimbarea, lucrătorii în lumină care întotdeauna ați intenționat să fiți în această frumoasă viață de ascensiune.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.