luni, 1 ianuarie 2024

Predicții despre ”Eveniment” și exploziile solare

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte mult în favoarea (deciziei) ca omenirea să-și aleagă propria cale. Nu simțim că avem o perspectivă mai bună decât a voastră cu privire la ceea ce ar trebui să urmeze pentru omenire. Știm că sunt o grămadă de predicții despre ceea ce trebuie să se întâmple înainte să puteți face schimbarea în conștiință, dar această schimbare n-a avut niciodată legătură cu factorii exteriori. N-a avut niciodată legătură cu ce face Soarele sau ce fac planetele din sistemul vostru solar și de dincolo de el. A fost întotdeauna o treabă interioară, și, prin urmare, fiecare dintre voi aveți voie să alegeți ce urmează pe drumurile voastre individuale, precum și ceea ce doriți să experimentați ca parte a unui colectiv uman. 

Motivul pentru care nu trebuie să acordați atenție predicțiilor cu privire la un Eveniment sau o explozie solară este pentru că nu există un singur viitor și nu există un singur Pământ și un singur colectiv uman. Sunt mai multe decât vă puteți imagina și vă veți alinia cu cel pe care îl simțiți ca fiind cel mai bun pentru voi. Nu trebuie să așteptați într-o anxioasă anticipare ceea ce spune vreo ființă sau colectiv de ființe mai înalt dimensionale că se va întâmpla, astfel încât să puteți decide când este nevoie să vă faceți provizii sau să vă construiți un adăpost subteran. Voi sunteți cei care vă alegeți destinul la nivel individual și voi alegeți conștient sau inconștient cărei versiuni a colectivului uman vă veți alătura în călătoria sa de ascensiune. 

Prin urmare, întotdeauna vă sfătuim să nu mai priviți în afara voastră și întotdeauna vă reamintim că totul se află în interiorul vostru. Cel mai important, vibrația voastră se află în interiorul vostru. Este partea din voi care vă spune cu ce vă aliniați. Vreți să vă aliniați cu o lume care este de o natură foarte trei dimensională în care există o bătălie între forțele binelui și forțele răului? Puteți, dacă asta vreți. V-ați alinia mai degrabă cu o versiune a Pământului și o versiune a colectivului uman în care toată lumea se adună, se unește, se iartă unii pe alții, eliberează ura și se îndreaptă către un nivel mai înalt de conștiință ca un întreg unificat? Puteți avea acea experimentare dacă asta este ceea ce vă doriți, iar nouă asta ne sună mai mult ca o schimbare în conștiință. 

Oamenii din noua eră (new age) sunt mult prea prinși în cine ce tehnologie are și la ce o folosesc. Sunt mult prea prinși în ceea ce nu este spus publicului și ce piese de tehnologie sunt ascunse omului obișnuit. Ar fi trebuit să știți până acum că tehnologia voastră interioară este mai puternică decât orice ar putea fi creat de mâini umane sau extraterestre. Ca suflete trezite, ar fi trebuit să vă cunoașteți până acum puterea pe care o aveți în voi, să vă accesați tehnologia interioară, să vă ridicați vibrația și să vă aliniați cu acea vibrație a Pământului și a omenirii pe care o simțiți că rezonează cel mai bine cu cine și ce sunteți cu adevărat. 

Deci, practic, ceea ce noi spunem este că, dacă ceva ce citiți, urmăriți sau ascultați nu are legătură cu creșterea vibrației voastre, cu iubirea, iertarea, eliberarea judecății și vindecarea, atunci nu este important pentru voi să aveți acea versiune a realității ca parte a conștiinței voastre. Trebuie să vă focalizați doar pe acea versiune a realității pe care doriți să o experimentați, acea experimentare care ați determinat că este cea potrivită pentru voi. 

Deci, asta este recomandarea noastră și o facem pentru că vedem că atât de mulți cad într-un tip de mentalitate mai mult 3D, o paradigmă noi-contra-ei și apariția fricii deghizate în înțelepciune spirituală, și vrem să vă ajutăm. Vrem să vă ajutăm ghidându-vă înapoi spre voi înșivă, înapoi către ceea ce este important pentru voi și către ceea ce este în interiorul vostru, astfel încât să puteți decide încotro vă îndreptați în continuare ca individ și încotro se îndreaptă și colectivul cu care vă aliniați. Vă vom însoți indiferent încotro mergeți și indiferent ce decideți și vom continua să vă ghidăm, să vă iubim și să vă trimitem descărcări energetice, dar vrem, totodată, să știți că aveți puterea să alegeți.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.