duminică, 21 ianuarie 2024

Camera de Diamant a Clarității

Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson 

Salutări preaiubite faruri de Lumină. Noi suntem Ființele Celeste Albe. Venim ca una și, totuși, suntem multe. Venim cu vibrațiile noastre celeste. Scopul nostru, concentrarea noastră, tot ceea ce dorim să ghidăm este întotdeauna conectat la beatitudine – la experimentarea și manifestarea beatitudinii. 

Astăzi dorim să vă invităm în camera noastră din planurile interioare la nivelul celest. Avem o cameră de diamant. Este o cameră în formă de diamant umplută cu lumină albă pură. Este, în multe privințe, un pic asemănătoare cu o Merkabah. Intrați în camera în formă de diamant și este ca și cum diamantul vă îmbrățișează câmpul auric, întreaga ființă. Această cameră de diamant este infuzată cu vibrațiile celeste și cu vibrațiile beatitudinii. Este cu adevărat un spațiu magic pentru că conține focalizarea și intenția clarității – limpezimii. 

Acum, claritatea poate fi înțeleasă în multe feluri. S-ar putea să aveți claritatea minții, claritate și limpezime în emoțiile voastre, claritate chiar și în corpul vostru – s-ar putea să aveți chiar o înțelegere a corpului vostru. Când ne gândim la claritate, ne gândim la calm, mulțumire, limpezime – ca o pânză curată – astfel încât să susțină curățarea, întinerirea și trezirea. Claritatea susține o înțelegere mai profundă – o înțelegere din adevăr – adevărul și esența din ființa voastră. 

Când prezența adevărului este acceptată și recunoscută din interiorul ființei voastre, adeseori claritatea este ceea ce experimentați. Claritatea vă dă voie să înțelegeți ce se întâmplă în ființa voastră, ce se întâmplă în afara realității voastre – în mediul din jurul vostru – ce se întâmplă în lume, în Universul Creatorului. Claritatea vă ajută, de asemenea, să înțelegeți cum puteți acționa, cum puteți fi în serviciu, cum puteți susține schimbările în ființa voastră, precum și în ceilalți. Claritatea vă dă voie să simțiți o mai mare aliniere cu adevărul vostru, cu esența voastră și cu Creatorul. Vă ajută să renunțați la ceea ce nu mai este necesar și să acceptați lucruri la care poate ați opus rezistență sau pe care nu le-ați conștientizat încă. 

Acum, imaginați-vă/simțiți/conștientizați că există această cameră în formă de diamant care deține vibrația clarității. Chiar și forma de diamant vă susține legătura cu Creatorul, Pământul și tot ceea ce este, precum și cu claritatea. Deține vibrațiile cristalului celest. Cu această înțelegere, ne puteți chema pe noi, Ființele Celeste Albe, să vă transportăm în Camera de Diamant a Clarității în vibrațiile celeste și în camerele Ființelor Celeste. 

Veți intra în forma de diamant și este nevoie doar să inhalați – să acceptați și să vă scăldați în energii. Noi, Ființele Celeste Albe, vom fi prezente să fim în serviciul vostru. În timp ce inhalați energiile, amintiți-vă că intenția în cameră este claritatea, fiți conștienți de modul în care claritatea și limpezimea apar, se activează și se manifestă în ființa voastră. Acesta este un spațiu pe care îl puteți vizita ori de câte ori doriți, mai ales în momentele de confuzie, rezistență sau blocaje. Noi, Ființele Celeste Albe, suntem prezente să fim în serviciul vostru. 

Vă mulțumim. 

Noi suntem Ființele Celeste Albe.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.