marți, 23 ianuarie 2024

Cum să vă trăiți scopul în această viață chiar acum

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem atât de fericiți că putem fi martori la călătoriile voastre acolo pe Pământ și este atât de benefic pentru noi că putem să o facem din dimensiunea a noua de unde putem vedea totul dintr-un punct de vedere mai extins. Vedem totul ca desfășurându-se perfect acolo pe Pământ astfel încât să ofere tuturor șansa să evolueze în mod conștient. Vă vedem pe toți oferindu-vă oportunități după oportunități să iubiți necondiționat și vedem din ce în ce mai mulți oameni profitând de acele oportunități și folosindu-se de ele. 

Este o plăcere să vezi o ființă umană care se folosește cu adevărat de ele și trece dincolo de ego, trece dincolo de micul sine separat și muritor în spațiul conștientizării, în spațiul cunoașterii. Sunteți în procesul să faceți asta chiar acum, iar noi venim pur și simplu la voi dintr-un plan mai înalt al existenței să vă ajutăm să o faceți. Vă vom aminti în mod constant cine sunteți cu adevărat. Sunteți acolo să vă treziți la adevărul că sunteți Ființe Sursă de Energie și la un moment dat vă veți da seama că toți ceilalți sunt la rândul lor Ființe Sursă de Energie. Nimic nu există în afara Sursei și, când recunoașteți acest lucru, începeți să-i tratați pe ceilalți ca atare. Oamenii își au puși ochelarii de cal și este mai ușor să vedeți ochelarii care-i împiedică pe alții să trăiască viața pe care și-o doresc decât să-i vedeți pe-ai voștri proprii. 

Dar, într-o anumită măsură, toată lumea trebuie să poarte ochelarii ca să poată avea o experimentare patru dimensională. Nu sunteți acolo doar ca să transcendeți dimensiunea a patra. Voi nu sunteți acolo doar ca să ascensionați din ea; sunteți acolo și ca s-o experimentați. Prin urmare, toată lumea poartă ochelarii în mod intenționat. Ei au rolul să vă ofere o perspectivă mai limitată a realității, iar șmecheria este să nu vă lăsați prinși în iluzie în așa măsură încât să uitați complet cine sunteți cu adevărat ca Ființe Sursă de Energie. Și, cu siguranță, nu vreți să uitați nici cine sunt toți ceilalți, pentru că atunci veți începe să-i tratați ca și cum ar fi mai puțin divini. 

Sunt multe moduri în care ființele umane au încercat să facă acest lucru de-a lungul eonilor în care v-ați întrupat acolo, și să-i vedeți pe ceilalți ca fiind mai puțin decât oameni astfel încât să vă puteți promova propriile programări, nu v-a servit cu adevărat niciunuia dintre voi. Dar aceia dintre voi cărora ne adresăm chiar acum, ați depășit cu siguranță acel nivel de conștiință. Nu ați dezumaniza niciodată o altă persoană astfel încât să puteți porni un război cu țara lor sau să-i folosiți în vreun fel pentru propriile dispozitive. Dar acum ați ajuns în punctul în care este nevoie să-i vedeți pe toți ca fiind Sursa, fiind Iubire și este nevoie să vă vedeți rolul vostru acolo ca cel/cea care le reamintește tuturor că ei sunt iubire și cel mai bun mod în care să o faceți este să fiți voi înșivă iubire. 

În cele din urmă, ceilalți vor fi în măsură să simtă iubirea pe care o emanați și vor fi transformați de ea. Așa puneți capăt tuturor suferințelor. Nu puneți capăt tuturor suferințelor eliminându-i pe toți cei pe care îi considerați ticăloși acolo pe Pământ. Puneți capăt tuturor suferințelor fiind iubirea care transformă conștiința colectivului din care faceți parte. Să fiți iubire vă inspiră să fiți în serviciu, iar să fiți în serviciu îi inspiră pe alții să facă același lucru. Oamenii sunt inspirați mai mult de actele voastre de bunătate decât de succesul, câștigul vostru financiar, de noua voastră casă frumoasă și noua mașină. Căutați să-i inspirați pe alții menținând cunoașterea a cine sunteți și cine sunt ei cu adevărat și vă veți trăi scopul chiar acum. Nu trebuie să așteptați nicio oportunitate măreață să faceți ceva pentru omenire. O puteți face chiar acum, și știți că puteți, și știți că vom continua să vă aducem aminte acest lucru din nou și din nou.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.  


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.