vineri, 16 februarie 2024

Acest lucru este adevărat în toate realitățile

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte pricepuți să acceptăm toate solicitările voastre și să le aducem pe toate împreună, astfel încât niciuna dintre solicitările făcute să nu anuleze vreuna dintre celelalte. Știm că este posibil ca toată lumea de pe Pământ să obțină exact ceea ce își dorește, fără excepție. Noi știm că acest lucru este adevărat pentru că este adevărat. Ajungeți acum în punctul în care realităților diferite li se permite să coexiste una cu alta. Ajungeți în punctul în care recunoașteți că doi oameni se pot uita la același lucru și pot vedea două lucruri complet diferite. Doi oameni pot auzi același cuvânt și pot auzi ceva care este foarte diferit. 

Acest lucru trebuie să însemne atunci că fiecare poate să-și aibă propria experimentare personală a realității și, atunci când recunoașteți asta, trebuie să vă dați seama că nu trebuie să fiți toți de acord cu o singură realitate. Și dacă acest lucru este adevărat, atunci nu există o singură realitate pe care trebuie să o acceptați cu toții ca fiind singura realitate adevărată. Asta înseamnă că puteți trăi și lăsa să trăiască. Îi puteți lăsa pe toți ceilalți să-și aibă propria versiune a realității și nu trebuie să-l convingeți pe niciunul dintre ei că realitatea voastră, cea pe care voi o experimentați, este singura realitate adevărată. Acest lucru ia o mare responsabilitate de pe umerii voștri. Vă puteți relaxa; puteți permite pentru că ceea ce permiteți este un aspect al Sursei. Ce lucru mare din partea voastră. Să lăsați toate aspectele Sursei să fie așa cum sunt este ceva la care toată lumea trebuie să ajungă în cele din urmă. 

Acceptarea este cheia să treceți dincolo de orice aspect al Sursei/realității care nu vă place, pe care nu-l preferați. Rezistența este cu adevărat inutilă, dar asta nu înseamnă că spuneți că trebuie să experimentați acea realitate căreia i-ați opus înainte rezistență. Înseamnă doar că nu puteți nega existența vreunei realități. Nu puteți desființa nimic. Totul trebuie lăsat să fie așa cum este, pentru că totul îi dă Sursei ocazia să se cunoască pe Sine, și ce scop mai bun ar putea fi ca ceva să existe decât acesta? Acceptarea semenilor voștri așa cum sunt este primul pas să fiți capabili să iubiți și toată creația. 

Toți cei care există chiar acum în realitatea voastră există ca o creație a Sursei și ei sunt meniți să fie exact așa cum sunt. Voi sunteți meniți să decideți cine vreți să fiți în relația cu ei toți. Puteți fi vindecătorul. Puteți fi cel care iartă. Puteți fi cel care oferă compasiune. Puteți fi cel care ESTE iubire necondiționată. Nu trebuie să schimbați nimic în legătură cu realitatea pe care o experimentați chiar acum ca să fiți pace interioară. Și asta ar trebui să fie o greutate ridicată de pe umerii voștri, pentru că schimbarea lumii exterioare este o muncă grea. Este consumatoare de timp; este imposibil, de fapt, pentru că veți merge doar într-o realitate diferită de cea pe care ați experimentat-o înainte atunci când întreprindeți acțiunile de schimbare a realității. Așa că, ați putea la fel de bine să acceptați totul și pe toți așa cum sunt. 

Și să știți că acest lucru este adevărat, indiferent de realitatea în care vă aflați, schimbați nivelul de conștiință pentru colectivul care împărtășește acea realitate cu voi. Puteți adăuga mai multă lumină și mai multă iubire ecuației generale, ceea ce îi ajută pe toți să-și ridice conștiința, astfel încât să poată merge în realitățile pe care doresc să le experimenteze, în loc de cele în care s-au simțit prinși atât de mult timp. Este important pentru voi să mergeți mai departe cu această cunoaștere, pentru că este important pentru voi să fiți ființele creatoare care sunteți cu adevărat. Și nu puteți fi ființa creatoare care sunteți cu adevărat dacă chiar credeți că cineva sau ceva din afara voastră trebuie să se schimbe. 

Totul este Sursa; totul este Iubire. Fiți cel care înțelege asta și veți fi beneficiat de tot așa cum este chiar acum. Continuați să opuneți rezistență și să ridicați pumnul și veți rămâne blocați în acea realitate pe care o simțiți atât de nedreaptă și care nu ar trebui să existe. Așa am fost de acord cu toții să înființăm acest univers și noi suntem doar mesagerii. Dar voi știți că ceea ce spunem este adevărat pentru că simțiți adevărul din spusele noastre și este adevărat indiferent de realitatea în care vă aflați.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.