vineri, 23 februarie 2024

O invitație din partea Andromedanilor

Consiliul Andromedan al Luminii prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și suntem foarte încântați să ne conectăm cu voi. 

Suntem alături de voi tot timpul și, prin urmare, vă putem spune că știm exact cum se descurcă omenirea. Vrem, de asemenea, să recunoașteți că înseamnă că spațiul cosmic este o iluzie. Distanța este o iluzie. Separarea, după cum cu toții știți, este o iluzie. Prin urmare, dacă vreți să ajungeți la noi, puteți ajunge și în interiorul vostru. Vă puteți găsi Andromedanul interior. Puteți renunța la ideea că trebuie să călătoriți prin spațiu ca să aveți o experimentare diferită a realității. 

Lucrurile nu vor fi mai bune pentru voi doar pentru că ați fost pe o altă planetă într-un alt sistem stelar. Ajungeți să experimentați toate tărâmurile chiar acum, dar trebuie să vă convingeți că, de fapt, este posibil să faceți acest lucru. Unii dintre voi sunteți conștienți că o faceți, dar credeți că se întâmplă doar în timp ce dormiți. De fapt, voi experimentați tot timpul realități diferite, iar aceia dintre voi care sunteți cu adevărat treziți știți asta și mai știți că puteți alege. 

Alegeți dintr-o gamă largă de posibilități pe care Sursa ni le-a pus la dispoziție tuturor. Nu trebuie să alegeți ceea ce au ales părinții voștri. Nu trebuie să alegeți ceea ce aleg toți ceilalți din comunitatea voastră. Puteți alege cu liberul vostru arbitru și cu cunoașterea pe care o dețineți că aveți capacitatea să călătoriți în orice tărâm pe care vreți să-l experimentați în continuare. 

Acum, v-ar ușura să faceți acest lucru? Și da și nu. Este ușor în sensul că nu trebuie să aveți mulți bani. Nu trebuie să aveți o piesă de tehnologie specială. Nu aveți nevoie de decenii și decenii de pregătire. Tot ceea de ce aveți nevoie este disponibilitatea să vă explorați propria conștiință și începeți să faceți asta schimbându-vă modul în care percepeți realitatea curentă pe care o experimentați. Iar minunatul produs secundar la toate acestea este că puteți ajunge să trăiți o viață mai bună chiar acum. 

Nu trebuie să așteptați nimic sau pe cineva. Nu trebuie să așteptați un ”eveniment” sau un fulger solar. Nu trebuie să așteptați o prăbușire financiară sau o aterizare în masă a navelor (extraterestre). Aveți instrumentele în interiorul vostru și aveți manuale cu instrucțiuni peste tot în jurul vostru. Sunt atât de mulți oameni care au făcut asta și au făcut-o cu succes și sunt pregătiți și dispuși să vă învețe cum să faceți asta. Căutați-i. Sunt ușor de găsit de către aceia care doresc cu adevărat să se conecteze cu alte tărâmuri, alte dimensiuni, alte sisteme stelare și alte ființe. 

Noi suntem aici ca exemple de ceea ce puteți face și ceea ce puteți deveni, dar nu suntem mai buni decât voi în niciun fel. Suntem doar mai exersați în focalizare și ne-am concentrat în acest moment asupra acestui canal, a acestui vas, pentru că el s-a pus la dispoziția noastră. Fiecare dintre voi puteți face același lucru și puteți călători în Sistemul Solar Andromedan chiar acum. Vă invităm pe fiecare dintre voi cei care primiți această transmisie, indiferent de momentul în care o primiți. Suntem deschiși, pregătiți și dispuși să ne conectăm cu voi și să vă aducem în tărâmul nostru. Căutăm doar participanți dispuși.

 

Suntem Consiliul Andromedan al Luminii și ne-a făcut plăcere să fim în serviciul vostru în acest fel.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.