marți, 20 februarie 2024

Lucrurile se prăbușesc

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Sunt numeroase subiecte pe care le-am putea discuta astăzi. Poate cel mai util ar fi să definiți și să vă explicați oarecum ce înseamnă ”imaginea de ansamblu” pentru voi. Asta presupune schimbările energetice, mișcările planetare și voința omenirii. 

Toate aceste lucruri funcționează într-o frecvență perfect armonioasă. Este modul în care funcționează lucrurile. Întotdeauna a fost adevărat, dar chiar acum, cu omenirea apucând mecanismul de direcție, au loc evenimente care favorizează libertatea rasei. Toată creația se mișcă în armonie cu, nu împotriva rasei și a libertății ei supreme. 

S-ar putea să nu pară întotdeauna așa acolo în jos, în locul în care voi vă aflați, dar este. Vă va fi de folos să vă amintiți asta. Există un motiv pentru tulburările și răsturnările de situații prin care treceți. Pentru fiecare dintre voi, se va întâmpla diferit. Ce se întâmplă va depinde de un singur element. Adică, ceea la ce trebuie să dați drumul/eliberați ca să puteți continua să vă ridicați frecvența. 

Asta ar putea fi aproape orice la suprafață – totuși, sub acea suprafață, vă va fi cunoscut ca ceva care vă ține/vă  menține blocați într-o realitate polară. Pentru voi, va fi ceea ce vă împiedică să experimentați Unimea. 

Pentru unii dintre voi, va fi un atașament real – o entitate care se hrănește cu energia voastră negativă. Pentru alții dintre voi, va fi un atașament feroce de un sistem de credințe foarte specific și dens. Unii dintre voi vor fi împiedicați de o relație de dependență (fie că este vorba de o persoană, o acțiune sau o substanță). Alții dintre voi vor fi foarte preocupați de căutarea confortului fizic și a plăcerii – atât de preocupați încât vă împovărează și vă ține blocați acolo. 

Nu este nevoie să petreceți mult timp gândindu-vă la care este situația pentru voi. Asta deoarece soluția pentru eliberare este aceiași pentru fiecare. Oricare ar fi povara voastră, ea vă vorbește în acea vorbărie non-stop care rulează în capul vostru.   

Opriți-vă și concentrați-vă asupra ei preț de câteva momente și veți vedea. Odată ce-ați făcut-o, captați acel gând sau imagine și trimite-ți-o la plimbare. Spuneți-i că nu este binevenită aici. Trebuie să plece. Voi vă controlați viața și asta vă dă toată puterea. Trimiteți gândurile nedorite, grele, îngrijorătoare sau negative departe. 

Odată ce au plecat, vedeți spațiul din interior ca fiind sigilat cu lumină și apoi umplut cu lumină. 

Practicați această vizualizare până când o puteți atrage spre voi instantaneu și vă este clară, ca un vis lucid. 

Acest lucru vă va amplifica și întări lumina. Acest lucru vă va menține în sincronizare cu mișcarea universală și vă va crea o trecere mai lină pe măsură ce sunteți purtați înainte de aceste impulsuri de înaltă frecvență. 

Vă schimbați și ca să faceți trecerea mai confortabilă pentru voi, vă ajută să participați. Vă ajută în ușurarea cu care aceste schimbări au loc. Vă ajută prin viteza cu care aceste schimbări sunt finalizate. Participarea voastră activă va face acum o mare diferență în procesul vostru personal. Puteți începe să preluați controlul și, prin conștientizare, să vă introduceți către ceea ce simțiți că este cel mai înalt și mai bun în cel mai benefic mod. 

Amintiți-vă că de ceva vreme am vorbit despre necesitatea ca unele lucruri să se prăbușească pentru ca noua temelie să poată fi pusă. Astăzi vorbim despre unele dintre aceste lucruri. S-ar putea să vă surprindă faptul că unele lucruri sunt personale. S-ar putea să fi presupus că lucrurile care trebuiau demontate erau sisteme, guverne, religii și sclavie monetară. De fapt, aceste lucruri trebuie să se prăbușească ca să facă loc societății pentru Hue-omul 2.0. Totuși, precum sus, așa și jos; asta este o modificare fundamentală a rasei. Totul se schimbă acum. 

Dacă sunteți obosiți, vă spun că este din cauza muncii extinse pe care o faceți în timp ce sunteți treji și dormiți. Păstrați-vă încrederea. Acest lucru a fost întotdeauna menit să se realizeze în felul vostru propriu. Ați ales această metodă ca să obțineți satisfacția maximă. Aveți încredere în proces. Este un efort frumos, sincronizat, care în cele din urmă va da o rasă suverană. Va merita fiecare pas făcut. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

 

Traducere Monica Poka

Sursa

Foto Alejandra Heis


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.