miercuri, 7 februarie 2024

Explorând zi și noapte

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Următoarele câteva zile vor conține un sentiment de lejeritate și corectitudine. Ceva ce probabil n-ați simțit în ultimele săptămâni pentru că ați alergat de colo-colo, stingând un foc de frică după altul. În această săptămână, piesele vor începe să cadă la locul lor, inclusiv sentimentul vostru de corectitudine în această lume nouă. 

Temerile sau preocupările voastre vor fi mult mai puțin critice. Ca și cum ați ști că totul este bine în viața voastră, că nu mai trebuie să vă forțați să credeți, să simțiți sau să fiți bucurie și voie bună. Și zilele voastre pot părea mai scurte sau diferite. Veți fi puțin confuzi în ceea ce privește activitățile voastre pentru că veți pluti între dimensiuni, timpi și frecvențe, testând zone de interes sau de îngrijorare. 

Veți cutreiera Universurile descoperind noi interese și locații. Nu pentru că ați părăsi Pământul, ci pentru că ați atins un punct în maturitatea voastră Universală care vă permite să plutiți ici-colo fără să vă pierdeți legăturile cu Pământul. S-ar putea să fi plutit și înainte dincolo de Pământ. Sau să fi interacționat cu cei care nu aparțin Pământului, ați regresat într-o viață diferită pe Pământ sau ați călătorit în diferite locații în ființa voastră. 

Dar ați făcut acest lucru printr-un plan de ieșire pentru că n-ați fost siguri că v-ați putea întoarce pe Pământ sau că ați putea continua planul Pământesc pe care l-ați dezvoltat înainte să vă nașteți, dacă ați fost conștienți de posibilitățile Universale. Prin urmare, cei mai mulți n-au încercat niciodată să părăsească Pământul mental, spiritual sau fizic. 

Noile voastre aventuri vor fi mult mai puțin legate de Pământ sau de viața voastră actuală. Chiar dacă zilele voastre vor părea mai scurte, vă veți simți împliniți sau vă veți aminti bucățele și fragmente, foarte asemănător cu starea voastră actuală de vis și somn. 

Acest concept de aventură poate părea înfricoșător pentru că vă este teamă să nu aveți dificultăți la întoarcere sau că viața voastră de zi cu zi va părea mai puțin atractivă. Dar aceste acțiuni și activități noi nu vor fi mai concrete decât visele voastre din perioada de somn. 

Următoarele câteva zile sunt o testare de probă ca să determinați direcțiile, locurile, dimensiunile și frecvențele cele mai interesante pentru voi. Odată ce stabiliți acel parametru, veți explora acea arenă până când adunați toate informațiile necesare. Nu va fi nevoie să explicați golurile de timp pentru că toți cei care fac tranziția vor pluti înăuntru și afară. 

De asemenea, nu este nevoie să descrieți nimănui visele voastre din timpul somnului și nici nu este nevoie să vi le amintiți. S-ar putea să vă treziți cu câteva amintiri aleatorii, dar, cel mai probabil, va fi doar un interval de timp în ziua voastră de 24 de ore. 

Pentru că mai degrabă adunați informații decât să experimentați ceva memorabil, nu este nevoie să rețineți amintiri din majoritatea explorărilor voastre. Ca și cum ați avea cursuri de știință, istorie, matematică și limbi străine într-o singură zi – așa cum ați făcut cei mai mulți dintre voi la școală. Nu ați acordat atenție unor cursuri și ați fost captivați de altele.   

Următoarele zile au legătură cu zburatul dintr-o zonă în alta, urmat, într-un viitor nu prea îndepărtat, de o explorare mai aprofundată a ceea ce vă interesează cel mai mult. Așadar, cum vă mențineți actuala viață 3D, zburând din activitate în activitate? 

Ah, asta este pentru viitor. Tot ceea ce trebuie să știți acum este că veți explora atât de sârguincios încât zilele și nopțile voastre vor zbura. Veți testa multe domenii. Unele dintre acestea veți dori să le explorați în profunzime, iar pe altele probabil nu le veți mai explora niciodată în această viață. Nu este nevoie să fiți speriați mai mult decât sunteți speriați de starea voastră de somn. 

Această explorare este o progresie naturală a iubirii de sine. În loc să vă cereți să explorați părți sau locuri care prezintă un interes redus – așa cum a fost adeseori adevărat la școală – vă dați voie să vă concentrați asupra a ceea ce vă interesează acum. Interese care vor curge în mod natural în activitățile voastre zilnice. 

Veți explora zone pentru că vă gândiți că ar putea fi interesante. Următoarele câteva zile vor restrânge semnificativ această concentrare pe măsură ce vă găsiți calea voastră unică. Așa cum a fost valabil în trecutul vostru, ceea ce ar fi putut fi interesant cândva, nu mai este. Acceptarea abilităților pe care le dezvoltați în următoarele câteva zile este o pregătire pentru astăzi, mâine sau poate pentru totdeauna – nu un interes așa și așa, ci ceva care vă captivează. 

V-ați maturizat suficient în sinele vostru fizic ca să fugiți de aici acolo, așa cum ați făcut-o în starea voastră de vis de când ați intrat pe Pământ în această viață. Diferența este că nu veți repeta greșelile sau temerile în starea voastră de vis, așa cum făceați cel mai des înainte să faceți tranziția. În schimb, veți explora idei și locații noi în starea voastră de trezie, știind că acest lucru nu vă va eradica viața actuală pe Pământ. 

Veți accesa doar ceea ce vă entuziasmează acum – dar poate nu și mâine – și apoi dezvoltați o foaie de parcurs personală a modului în care puteți explora cel mai bine acea parte. Pentru restul acestei vieți pe Pământ, veți continua să faceți același lucru, cu puține sau fără nici o schimbare în viața voastră, înafară să vă jucați cu jucării noi în medii noi, dintre care unele le veți continua pentru totdeauna – iar cu altele vă veți opri după o scurtă perioadă de timp. 

Sunteți o ființă nouă într-o lume nouă. Este momentul să descoperiți ce vă interesează cel mai mult. Veți pluti prin timpi, dimensiuni și frecvențe în următoarele câteva zile, cu efect mic sau deloc asupra vieții voastre actuale, înafară faptului că zilele voastre vor părea să zboare. Și așa este. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Jos Buurmans Photography


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.