miercuri, 28 februarie 2024

Noaptea întunecată a sufletului și cum beneficiați de ea

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ne simțim împăcați cu modul în care se întâmplă lucrurile acolo pe Pământ, în ciuda faptului că știm că ar putea merge mai bine. Acea pace interioară pe care o simțim este prezentă pentru că știm că, în cele din urmă, totul va fi bine pentru oamenii de pe Pământ. Totodată, ne dăm seama că atunci când sunteți în partea mai densă, când experimentați disperarea, boala, sărăcia extremă și așa mai departe, nu știți că totul va fi în regulă. Motivul pentru care nu știți că totul va fi în regulă este că îndoiala trebuie să fie prezentă ca să simțiți pe deplin emoțiile pe care le aveți la dispoziție acolo pe Pământ. Totul trebuie să pară foarte real și toți trebuie să credeți că există o șansă ca lucrurile să nu se rezolve pentru ca acele emoții să fie experimentate. 

Acum, după ce ați experimentat emoțiile de destule ori, ajungeți să recunoașteți că, în ciuda tuturor lucrurilor pe care a trebuit să le faceți și cu care v-ați confruntat în viața voastră, și care au fost neplăcute și nedorite, ați supraviețuit. În ciuda tuturor emoțiilor negative pe care le-ați avut de simțit, ați trecut prin ele. De fapt, atunci când majoritatea oamenilor de pe Pământ vorbesc despre trecerea prin noaptea lor întunecată a sufletului, ei spun povestea cu un sentiment de nostalgie, pentru că își dau seama cât de puternici au fost în înfruntarea acestor provocări. 

Majoritatea oamenilor recunosc, de asemenea, cum le-a servit noaptea întunecată a sufletului. Așa că, vreți să fiți întotdeauna conștienți că voi ați creat tot ceea ce experimentați în viața voastră. Al doilea lucru de care vreți să fiți întotdeauna conștienți este că orice ar fi în viața voastră, indiferent de cât de oribil este pentru voi, vă servește cumva. Iar al treilea lucru de care vreți să fiți întotdeauna conștienți, este că puteți descoperi cum vă servește și să beneficiați de el. Toți acești pași vă ajută să ajungeți într-o stare de acceptare. Când acceptați, dați drumul la rezistență. Când dați drumul la rezistență, vă deschideți să primiți tot ajutorul care vă este disponibil în fiecare moment din viața voastră. 

Vă puteți da seama când opuneți rezistență la ceva pentru că o simțiți. Uneori o simțiți într-un mod emoțional, iar uneori o simțiți într-un mod foarte fizic. Alteori, angoasa mentală este cea care vă obosește până la epuizare. Așa că, dacă nu vă simțiți atât de bine din punct de vedere fizic, mental sau emoțional, atunci știți că opuneți rezistență la ceva la ce trebuie să găsiți o cale să acceptați. 

Când vă dați seama că totul este creația voastră și nu v-a fost impus de vreo forță exterioară, devine mai ușor de acceptat. Când vă dați seama că ceva vă servește, devine mai ușor de acceptat. Și, în sfârșit, când vă dați seama că veți beneficia din tot ceea ce există în viața voastră dacă puteți găsi modul în care vă servește, atunci puteți ajunge în acea stare de acceptare. 

Voi veți supraviețui întotdeauna, ca suflet. Întotdeauna vă veți vindeca. Întotdeauna veți găsi ușurare, cumva, într-un fel. Dar ceea ce vă spunem chiar acum este că atunci când căutați să găsiți acea ușurare, acea pace interioară, acea încredere că totul va fi bine, ajungeți în acel punct mult mai repede și veți ajunge să beneficiați de tot ceea ce ați experimentat. Acesta este un moment minunat de care să vă bucurați cu toții. Este foarte provocator să fii acolo pe Pământ, iar noi știm asta, și nu vrem să vă diminuăm suferința în niciun fel, dar vrem întotdeauna să vă oferim o cale de ieșire. Asta este intenția noastră cu această transmisie.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.      


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.