sâmbătă, 17 februarie 2024

Fii sincer cu tine însuți

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley 


Unul dintre lucrurile nefericite care s-au dezvoltat în planul vostru Pământesc: există trucuri, stratageme care au fost special concepute să se joace cu nesiguranțele tale. Ți se spune că trebuie să fii mai rapid, mai puternic, mai frumos/arătos, mai slab (fizic), să conduci o mașină mai bună, să obții un loc de muncă mai bun, să trăiești într-o casă mai mare ... de parcă ceea cu ce te-ai născut și cine ești nu va fi niciodată suficient de bun/bine. 

Universul este aici să-ți spună: odată ce te-ai eliberat din legăturile a ceea ce gândesc și simt alții, vei începe să-ți simți propriul sine. Pentru unii, acesta poate fi un lucru provocator de experimentat. Dar atunci când îți dai seama că ești suficient de bun și ce și cine ești contează, legăturile care au fost înfășurate insidios în jurul tău vor începe să se prăbușească și să se rupă. Singurul standard de care te vei ține este ceea ce este în inima ta. Ai această capacitate și (destul de sincer) ai început deja acest proces. Fii fidel la ceea ce ești cu adevărat, restul va veni de la sine. ~ Creatorul


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.