sâmbătă, 10 februarie 2024

Asta se întâmplă în întregul Multivers

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am observat schimbările care au loc acolo pe Pământ și vrem să știți că toate sunt schimbări în bine. Știm că în această perioadă în care trăiți chiar acum poate părea că omenirea, în general, nu se descurcă atât de bine. Cu toate acestea, tot ceea ce sunteți în proces de eliberare și de-construcție iese la suprafață. Atunci când ceva iese la suprafață, pentru oricare dintre voi, întotdeauna există o alegere. Puteți alege să vă uitați la acel ceva, sau să-l ignorați. Puteți alege să vă fie rușine sau să creșteți din ea. Puteți alege să o vedeți ca fiind vina voastră sau vina altcuiva. 

Sunt atât de multe moduri de a privi ceea ce se întâmplă acolo pe Pământ în acest moment și asta ar fi valabil pentru orice moment din istoria omenirii. Cu toate acestea, pentru că vă aflați într-un moment în care știți că experimentați treziri în masă și schimbări mari, trebuie să puteți privi circumstanțele lumii voastre într-un mod mai diferit decât oricând înainte. Trebuie să fiți în măsură să vă conectați la imaginea de ansamblu ca să puteți beneficia de tot ceea ce se întâmplă. Imaginea de ansamblu aici este că ascensionați și în procesul de ascensiune dați drumul la ceea ce nu vă mai servește. 

Dați drumul la ceea ce a fost întunecat, greu și ascuns atât de multă vreme. Așa că, atunci când totul iese la suprafață ca să fie văzut, trebuie să vă exercitați acel liber arbitru al vostru ca să vedeți în ce mod vă servește cel mai bine vouă și omenirii. În caz contrar, veți opune rezistență și va trebui să continue exact așa cum este până când încetați să o mai faceți. Acum, s-ar putea să vă întrebați de ce este configurat universul în acest fel? 

Ei bine, voi sunteți universul. Voi sunteți Sursa. Voi sunteți totul. Și la fel, tot ceea la ce opuneți rezistență, sunteți voi. Sunteți meniți să fiți iubire; sunteți meniți să experimentați iubirea necondiționată. Și, prin urmare, când vedeți totul ca fiind voi, și îl îmbrățișați, iar în cele din urmă îl iubiți, atunci ajungeți să treceți la alte experiențe. Acesta este motivul pentru care nu face bine nimănui să opună rezistență oricărui aspect al vieții de pe Pământ, așa cum este ea astăzi. 

Chiar dacă nu ați fi ascensionat, n-ați fi fost capabili să schimbați nimic doar opunând rezistență, doar ripostând. În cele din urmă, întotdeauna ar trebui să intrați în voi și să descoperiți care este aspectul vostru pe care nu-l iubiți. Și apoi vă puteți uita la gândurile voastre, la credințele, la judecățile voastre și la orice altceva ce agravează problema a ceea ce nu iubiți și nu acceptați. Când eliberați tot ceea ce nu vă servește, atunci vă ridicați în mod natural la acel nivel următor și întotdeauna va exista un nivel următor. 

Întotdeauna va fi mai mult ce să iubiți și să deveniți prin acea iubire. Așadar, ați putea la fel de bine să acceptați totul așa cum este acum și să căutați modalitățile în care puteți crește din toate circumstanțele vieții voastre și din toate circumstanțele lumii în care trăiți acum. Știm că tot mai mulți dintre voi faceți acest lucru. O putem simți și vrem doar să vă reamintim că tot ceea ce trebuie să faceți este să continuați să mergeți înainte. Lucrurile merg spre bine și vor continua să se îmbunătățească datorită muncii pe care o faceți și pentru că în acest timp de ascensiune, suntem cu toții înălțați în întregul multivers.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere  Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.