joi, 22 februarie 2024

Cine controlează calea către dimensiunea a cincea?

Creatorii 12D, o conștiință colectivă non-fizică prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Știm cât de mult ați crescut deja în experiențele voastre acolo pe Pământ și știm că aveți mult mai multe de experimentat în ceea ce privește creșterea voastră. Am dori să vă asigurăm că creșterea voastră este inevitabilă și am dori să vă eliberăm de noțiunea, ideea, credința că creșterea voastră trebuie să fie grea, dificilă și plină de suferință. Uneori puteți privi în urmă la un incident, hai să-i spunem o traumă din viața voastră, și să spuneți ”Pot vedea cum am crescut din acea experiență.” Atunci când faceți asta, sunteți serviți de acea reîncadrare a evenimentelor. Cu toate acestea, nu vreți să dezvoltați apoi o așteptare că trebuie să suferiți ca să creșteți.   

Puteți crește la fel de ușor și printr-o experiență plină de bucurie. Puteți avea o experiență de schimbare a vieții care este foarte pozitivă și un sentiment bun, și oricine operează sub presupunerea că creșterea trebuie să fie dureroasă ia această idee din conștiința colectivă, deoarece este o credință larg răspândită în rândul oamenilor. Ați ajuns acum în punctul în care puteți examina toate credințele ca să înțelegeți mai bine crearea realității voastre și, atunci când o faceți, puteți recunoaște că există multe moduri în care să creșteți și să vă expansionați care nu implică durere și suferință. 

Poate că acum puteți privi înapoi la viața voastră și să țineți cont de toate acele momente în care ați crescut printr-un eveniment plin de bucurie sau un set de circumstanțe incitante. Oportunități frumoase vă ies în cale, apoi le acceptați și creșteți din ele. De fapt, voi creșteți rapid și în salturi în timp ce dormiți și călătoriți prin planul astral. Așa că, atunci când vă spunem că mai aveți multă creștere de experimentat acolo pe Pământ, vă rugăm să nu considerați asta ca însemnând că vă stă în față o experiență groaznică. 

Sunteți bineveniți să vă creați o călătorie plină de bucurie către a cincea dimensiune și adeseori vă încurajăm să faceți acest lucru atunci când ne întâlnim cu voi în planul astral. Ne bucurăm să vă încurajăm să faceți asta acum că v-am captat atenția în starea de veghe și vă încurajăm să credeți în voi înșivă ca fiind creatorii realității voastre. Nimeni nu alege în locul vostru drumul care a mai rămas de făcut către dimensiunea a cincea.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.