miercuri, 7 februarie 2024

Ce au adus ultimele zile și la ce ne putem aștepta în zilele următoare

Din ciclul De ale mele 

În ultimele zile s-ar putea să vă fi simțit cumva aerieni, adică nu prea bine așezați în propriul corp. Dezechilibrări ușoare, sau chiar serioase, senzații de pierdere a echilibrului sau că vă ”fuge lumea din fața ochilor” sau ”pământul de sub picioare”. Este posibil să fi avut chiar sentimentul că trebuie să vă țineți de ceva să nu cădeți. Dar aceste senzații fugitive au dispărut lăsând, totuși, în urma lor un semn de alertă și de ușoară îngrijorare. 

Ei bine, era clar că nu putem schimba în noi atât de multe din punct de vedere emoțional, mental, psihic, spiritual, să ne creștem vibrația personală, iar corpul fizic să rămână același sau la fel, vibrațional vorbind. Doar că, fiind mai dens, decât toate celelalte corpuri ale noastre, are o anumită inerție și schimbările merg mai greu și treptat. Pe deasupra, el mai trebuie să fie și funcțional tot timpul pentru că altfel am avea probleme serioase.   

Prea multe lucruri nu știm ce să facem pentru că omenirea n-a mai trecut niciodată, dar NICIODATĂ, printr-o astfel de transformare. Când sufletul își considera încheiată o ”expediție” în lumea fizică, își lăsa în urmă ”costumul” trup și se întorcea în sferele mai înalte urmând ca la următoarea sa incursiune în lumea fizică să-și ia un alt trup. 

De data asta este diferit ... am ales să ne luăm și trupurile cu noi. Cei care au ales asta, desigur. Și foarte mulți au ales asta ... majoritatea copleșitoare a omenirii a făcut-o. Așadar, este nevoie să ne creștem și vibrația trupului, a părții noastre fizice, nu numai a celorlalte. Și asta facem. 

S-ar putea să fi observat că nu mai puteți mânca anumite alimente sau nu atât de multă mâncare câtă ați mâncat înainte. Aveți senzația de sațietate, de ”nu mi-e foame” deși pe parcursul zilei n-ați mâncat decât foarte puțin față de alte dăți ”mai nimic” cum s-ar spune. Apoi, după câteva zile, vă revine pofta de mâncare. 

Este normal să fie așa pentru că nimic nu se face dintr-o dată, ci treptat. Nu dorim să ne vătămăm propriul trup, vehicul, ci doar să-l actualizăm, iar asta nu este o treabă de o zi-două. Important este să ne tratăm cu blândețe trupul și să nu-i cerem să funcționeze ”ca altădată” pentru că acel ”altădată” nu mai există. 

S-ar putea, mai mult ca sigur, să aibă loc un val de ieșiri din planul fizic pentru că nu toate sufletele întrupate acum au făcut alegerea să experimenteze această transformare. Este nevoie să ne tratăm corpul cu blândețe și să-l încurajăm și susținem pentru că pentru el este o experimentare prin care n-a mai trecut niciodată, spre deosebire de sufletul nostru care este expert deja în asta.


Monica Poka


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.