duminică, 11 februarie 2024

Mesaj de la Grupul Arcturian 28 Ianuarie 2024

Prin Marilyn Raffaele 

Salutări, începem noul an 2024 care va fi un an al demascărilor și al unor evenimente care vor ajuta la trezirea multora care continuă să-și pună încrederea în credințe care acum devin învechite. Nicio persoană nu poate rămâne pentru totdeauna hipnotizată de iluziile separării, pentru că realitatea fiecărei persoane este Creatorul/Sursa/Conștiința Divină individualizată. 

Sunt unii, mai ales cei dependenți de ”putere asupra” care continuă prin cuvinte și acțiuni să mențină lumea dependentă de vechiul sistem de credințe pentru că, dacă o majoritate rămâne legată de regulile, ideile, liderii, legile, religiozitatea și tradițiile neiluminate ale dualității, separării și de credința în două puteri, ei continuă să profite într-un fel. 

Este dificil de trecut dincolo de învățăturile și credințele care unei persoane i-au servit bine ca îndrumări de-a lungul vieții. Cu toate acestea, vine un moment în călătoria evolutivă a fiecăruia când trebuie să dea drumul multor credințe care rămân familiare și confortabile, dar care nu mai rezonează cu integrarea nivelelor mai înalte de conștientizare. De obicei, acest proces nu este ales în mod conștient, ci este mai degrabă adus de Sinele Mai Înalt atunci când persoana este pregătită. 

Când tot ceea ce o persoană a fost învățată, a crezut și pe care și-a construit fundația începe să nu mai rezoneze la fel, de obicei precipită apariția unei perioade de frică, confuzie, îndoială, rezistență și chiar convingerea că persoana își pierde mințile pentru că tot ceea ce a crezut din toată inima până în acel moment, pare să fi fost o minciună. 

Această perioadă constituie o ”noapte întunecată a sufletului” mai ales pentru cei care sunt căutători serioși de multă vreme și au crezut că au găsit toate răspunsurile. Va dura atâta vreme cât persoana opune rezistență, încearcă să revigoreze trecutul sau refuză să privească mai adânc în interior. Poate fi o perioadă deosebit de traumatizantă pentru cei care se țin de credințe religioase, metafizice sau chiar ”păgâne” stricte. 

La un moment dat, experiența devine o perioadă de căutare, cercetare, studiere a religiilor lumii, cugetare, îndoială și vindecare, timp în care o nouă conștiință începe să prindă rădăcini, chiar dacă unele dintre cele vechi rămân. Să știți că sunteți întotdeauna ghidați și conduși prin această fază a călătoriei voastre de către Sinele vostru Mai Înalt, pentru că sunteți pregătiți pentru ea, dar cei mai mulți nu o inițiază singuri. 

Dumnezeu nu este un om bătrân așezat pe un nor care judecă calitățile fiecărei persoane ca să primească binele sau pedeapsa, în funcție de cât de bine a urmat o regulă creată de om. Dumnezeu este Conștiința omniprezentă, omnipotentă, omniscientă și pentru că fiecare este o expresie a acestei singure și unice Conștiințe, tot ceea ce ACESTA este, este deja pe deplin prezent în fiecare individ. Voi nu sunteți o parte a lui Dumnezeu, voi sunteți întregul. 

Nu este doar prostesc, ci și inutil să te rogi unui concept de Dumnezeu făcut după chipul omului ca să-ți ofere lucruri, evenimente, oameni, etc. Dumnezeu își exprimă deja plenitudinea în și ca fiecare persoană și nu are conștientizarea a orice altceva înafară de SINE pentru că nimic înafară de EL nu există. Dacă boala, lipsa, suferința etc. ar fi fațete ale Conștiinței Divine, ele nu ar putea fi niciodată vindecate, schimbate sau eliminate, pentru că ar fi menținute pentru totdeauna prin Legea Divină. Evoluția spirituală este călătoria înțelegerii acestui lucru și de a lăsa completitudinea SINELUI să se manifeste. 

Dumnezeu nu dă lucruri, oameni, locuri de muncă, bunuri, pentru că conștiința lui Dumnezeu nu conține idei de lipsă și limitare. Dumnezeu se exprimă la infinit pe Sine prin om și prin toate expresiile sale. Odată ce o persoană atinge o conștiință a unității și completitudinii, mintea poate apoi interpreta conținutul acestei stări de conștiință la nivele pe care persoana le poate înțelege. 

De exemplu: O persoană are nevoie de o casă. Dacă a atins o stare de conștiință care știe că nu poate fi niciodată separată de casa sa reală, care este Conștiința Divină, mintea va interpreta acest lucru în exterior ca fiind casa potrivită. Conștiința iluminată a unui mecanic nu se va manifesta în exterior sub forma unor idei noi pentru o intervenție chirurgicală și nici chirurgul nu va manifesta idei pentru repararea unui carburator – cu excepția cazului în care asta este ceea ce are nevoie. 

De-asta este necesar să dați drumul la multele învățături religioase sau metafizice familiare, dar acum învechite, care vă încurajează să vă rugați într-un fel sau altul ca să obțineți ceea ce voi credeți sau alții au nevoie. Aceste practici au servit bine în vremurile timpurii ale evoluției, dar au fost doar pași de-a lungul drumului, care nu au fost meniți să fie păstrați pentru totdeauna. Aceste practici promovează, de fapt, și împuternicesc credințele legate de separare. A sosit momentul să puneți deoparte instrumentele unei stări de conștiință anterioare și mai puțin evoluate și să treceți la conștientizarea a ceea ce înseamnă cu adevărat să fii una cu Dumnezeu. 

Este inutil să te rogi pentru pace pentru că Dumnezeu nu cunoaște altceva decât pacea UNUI Sine omniprezent, care nu are contrarii. În loc să te rogi lui Dumnezeu pentru pace, înțelegi că, deoarece fiecare persoană este individualizată în Conștiința Divină, energia care curge și conectează întreaga viață (iubirea) rămâne pe deplin prezentă chiar și atunci când nu este recunoscută, pentru că ea este realitatea. 

Nu negați aparențele, ci mai degrabă încetați să le dați putere prin recunoașterea realității care stă la baza tuturor aparențelor. Războiul este o manifestare a credinței colective în separare, care trebuie să fie experimentată de unii ca aceștia să învețe și să evolueze dincolo de credințele legate de separare. 

Mulți continuă să trăiască cu câte un picior în ambele lumi cu mult dincolo de momentul în care sunt pregătiți să-și aibă ambele picioare în lumea adevărului. Acest lucru poate fi dificil, înfricoșător și poate duce chiar la respingerea de către familie și prieteni, dar ați venit pe Pământ să vă treziți pe deplin, să curățați vechile energii rămase, să-i ajutați pe alții să facă același lucru și, prin asta, să susțineți procesul de ascensiune a Pământului. Problemele la care asistați pe Pământ în acest moment sunt fațete ale acestui proces, pentru că tot ceea ce este vechi și fals trebuie să iasă la suprafață, să se dezvăluie și să fie recunoscut ca să fie eliberat și trecut dincolo de ele. 

Nu vă faceți prozeliți și nu încercați să vă impuneți conștientizarea asupra altora crezând că îi ajutați, fiți mai degrabă pur și simplu un exemplu de pace și non-judecată. Aveți încredere că cei pregătiți pentru ceea ce aveți voi de oferit vor găsi drumul către voi pentru că energiile asemănătoare se atrag. 

O persoană evoluată spiritual este o persoană împuternicită care nu le permite altora să o domine sau controleze în credința că sunt răbdătoare și iubitoare când fac acest lucru. Nu-i permiteți niciodată unei persoane sau unui grup să se folosească în mod greșit de voi sau să vă domine. Asta este o insultă la adresa divinității voastre. O persoană împuternicită spiritual nu se teme niciodată să spună cu iubire ”Îți mulțumesc pentru părerea ta, dar eu am să fac asta ...” 

Unii rămân în situații abuzive, chiar periculoase pentru că pur și simplu vor să fie plăcuți, reflectând încercări de vibrație joasă să fie iubiți. Alții au fost învățați că este spiritual să fii iubitor și răbdător indiferent de toate circumstanțele negative. Nu este spiritual să-i permiteți unei persoane sau unui grup să vă manipuleze fizic, emoțional, mental sau chiar spiritual. Cu toate acestea, este foarte important să fiți sinceri cu voi înșivă în astfel de situații, fără să interpretați dorința de dialog sau de schimbare a altora ca pe o scuză ușoară de-a fugi sau evita să aveți de-a face cu ceva. 

Este adeseori cazul, și mai ales în aceste momente de curățare intensă, că situațiile dureroase cu care o persoană se poate confrunta în această viață sunt, de fapt, energii vechi care au fost experimentate și purtate prin multe vieți anterioare. Când o persoană se simte suficient de puternică și de evoluată să recunoască și să clarifice în sfârșit energiile intens de dureroase și de vibrație scăzută pe care le mai poartă încă (experimentări îngrozitoare cum ar fi tortura până la moarte sau una dintre viețile de abuz), ea va alege adeseori să se întrupeze într-o familie sau într-o situație care va reactiva această energie veche. Pentru că acum este împuternicită spiritual și pregătită emoțional, este pregătită să re-experimenteze energia într-o anumită formă, să o recunoască ca ceea ce reprezintă și să o elibereze complet din conștiință. 

În astfel de situații faceți întotdeauna ceea ce trebuie făcut sau spus în timp ce cunoașteți în interior adevărata natură spirituală a tuturor celor implicați. În acest fel nu creați energie negativă care va trebui curățată. 

Vă place sau nu, vă bucură sau nu, doriți sau nu, credeți sau nu, există un plan Divin în desfășurare și voi faceți parte din el.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 1/28/24


Traducere Monica Poka

Sursa 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.