vineri, 2 februarie 2024

Energiile lunii februarie 2024

Înaltul Consiliu Pleiadean al celor 7 prin Daniel Scranton 

Noi suntem Înaltul Consiliu Pleiadean al celor Șapte și suntem încântați să vă oferim cuvintele noastre de înțelepciune. 

Suntem foarte angajați cu omenirea și am fost chiar de la început. Știm exact unde vă aflați vibrațional în fiecare moment, datorită conectării noastre cu rasa umană și pentru că suntem nouă dimensionali. Asta înseamnă că suntem non-fizici și ne putem acorda la orice conștiință am dori. Am fost și noi fizici cândva și am participat la însămânțarea planetei voastre cu ființele fizice care sălășluiesc acum pe ea. 

Nu am contribuit cu tot ceea ce vă înconjoară acolo pe planeta Pământ, dar ne-am făcut echitabil partea. Vrem să știți că, pe măsură ce vă îmbarcați în luna februarie, vă puteți aștepta ca mult mai multe energii galactice să vină. Ele vin ca să vă pregătească pentru mai multe contacte cu e.t. și vin să vă aducă aminte că voi veniți din stele. Cu toții aveți rădăcini în sistemul nostru stelar, într-un fel sau altul. Și, astfel, în timp ce priviți în sus la cerul nopții, și dacă puteți vedea sistemul nostru stelar pe cerul nopții voastre, accesați mai mult din ceea ce este Pleiadean în voi, deschizându-vă către energiile pe care noi le transmitem. 

Acum, nu suntem singurele ființe din această frumoasă galaxie a noastră care oferă transmisii omenirii pe parcursul lunii februarie. Veți primi activări și actualizări care vor aduce mai mult din ADN-ul vostru extraterestru în aliniere și în serviciu. Sunteți meniți să vă cunoașteți ca ființe întregi. Sunteți meniți să vă cunoașteți ca ființe multidimensionale. Sunteți meniți să vă cunoașteți ca colective. 

Voi sunteți suflete și, astfel, toate aceste alte vieți, pe care din perspectiva voastră le-ați trăit deja, sunt într-un fel și viețile voastre, dar într-un alt fel, nu sunt. Sunteți acolo să trăiți acea viață și să beneficiați de toate viețile pe care celelalte aspecte ale voastre le trăiesc. Prin urmare, nu sunteți acolo doar ca să plătiți datoria karmică a acestor alte aspecte ale voastre. Sunteți acolo și să beneficiați de toată karma bună și de toate darurile și abilitățile minunate pe care aceste aspecte ale voastre le-au dobândit.   

Prin urmare, luna februarie are într-adevăr legătură cu aducerea împreună din nou a din ce în ce mai multor părți ale voastre astfel încât să vă puteți cunoaște pe voi înșivă ca sinele vostru întreg și să puteți începe să funcționați mai mult ca atare. Asta, desigur, vă aduce conștiința mai aproape de casă, mai aproape de cine și ce sunteți cu adevărat ca Ființe Sursă de Energie, și de aceea contactul cu e.t. este important pentru voi toți. Este o reamintire a cât de mult mai mult sunteți decât sinele voastre fizice umane care trăiesc vieți acolo pe Pământ. 

De asemenea, vrem să știți că unii dintre voi, cei care primiți această transmisie, vă puteți aștepta la mai multe astfel de experiențe de contact pe care le doriți până la sfârșitul lunii și mulți, dacă nu majoritatea dintre voi, se pot aștepta la acele experiențe de contact e.t. până la sfârșitul anului 2024. Ne îmbarcăm cu toții în această reunire care are loc în întreaga noastră galaxie și noi toți ne vom face partea noastră ca să contribuim la ea și să ne asigurăm că se petrece în cele mai ușoare și pline de bucurie moduri posibile.

 

Noi suntem Înaltul Consiliu Pleiadean al celor Șapte și suntem foarte mândri de voi toți.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.