vineri, 9 februarie 2024

Transmisie de la Centrul Galactic

Consiliul Andromedan al Luminii prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și suntem foarte încântați să ne conectăm cu voi. 

Acesta este un moment frumos să te exprimi în formă umană acolo pe Pământ, datorită tuturor posibilităților care vă stau în față. În acest moment al evoluției conștiinței voastre nu sunteți constrânși la un scenariu sau un plan de dinaintea nașterii voastre pe care să trebuiască să-l urmați. Vă puteți muta acum în orice linie temporală o simțiți ca fiind cea mai bună pentru voi și toate acele linii temporale vor include experiențe de contact e.t. și ascensiune. Asta înseamnă că vă puteți relaxa cu toții. Apocalipsa nu vine. 

Mai știm, de asemenea, că este un moment minunat pentru voi toți să fiți acolo, pentru că am observat cât de bine manevrați energiile. Vă descurcați frumos cu energiile care vin din toate punctele din univers. Chiar dacă uneori aceste energii vă epuizează și vă încetinesc sau vă perturbă somnul, vă aclimatizați frumos la ele și sunteți pregătiți pentru mai mult. Sunteți pregătiți pentru transmisii din miezul galactic, centrul galactic. 

Sunteți pregătiți să vă fie inimile activate complet astfel încât să vă puteți îndeplini misiunile pe care le aveți acolo de contact e.t. și ascensiune cu ușurință, bucurie, cu un pas voios. De asemenea, sunteți acolo întotdeauna în serviciu, și vreți să fiți în serviciu pentru cât mai mulți oameni puteți, și aceste transmisii galactice de energie vă vor ajuta să luminați mai mulți oameni, astfel încât să fiți mai interesați de voi și de ceea ce faceți ca să vă evoluați conștiința. Toți sunteți meniți să conduceți, toți sunteți meniți să inspirați, iar aceia dintre voi care știți acest lucru o faceți, în timp ce alții ați ezitat puțin. Dar fiți siguri că inspirația vine și veți acționa pe baza ei și vă veți cunoaște locul în acest dans galactic al nostru care este, în același timp, un dans universal. 

Noi, cei care vă observăm, suntem încântați de ceea ce va urma pentru voi și suntem încântați să vă vedem privirile pe fețele voastre pe măsură ce evoluați exponențial pe tot parcursul anului. Momentele de descărcări și idei inspirate vor continua să se înmulțească, iar trezirile în masă ale celor care au fost adormiți vor începe să apară tot mai mult pe radarul vostru. După cum am spus, îi veți lumina și ei vor veni la voi și veți avea să oferiți tot ceea ce ați lucrat în voi înșivă, iar acest lucru este frumos de văzut din sistemul nostru stelar. Întotdeauna veți avea susținerea și iubirea noastră de departe.

 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și ne-a făcut plăcere să fim în serviciul vostru în acest fel.



Traducere Monica Poka 

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.