sâmbătă, 17 februarie 2024

Oamenii Pământului sunt pe radarul tuturor

Creatorii 12D, o conștiință colectivă non-fizică prin Daniel Scranton 

Noi suntem aici pentru voi. Suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Ne bucurăm să fim martori la triumfurile voastre și am fost martori la mai multe dintre aceste triumfuri în ultima vreme pe Pământ. Triumfați asupra propriilor voastre limitări, propriilor gânduri și convingeri. Deveniți stăpâni pe experimentarea realității voastre. Nu există niciun dușman exterior de înfrânt și mulți dintre voi recunoașteți asta. Vedeți modurile în care uneori vă autosabotați și renunțați la acele acțiuni, cuvinte și gânduri. 

Sunteți destul de capabili să creați paradisul pe Pământ și sunteți capabili să faceți acest lucru mult mai devreme decât credeți. Unii oameni de pe Pământ vă spun că este deja prea târziu pentru omenire și că nu mai există cale de întoarcere de la această perioadă de autodistrugere. Dar, desigur, ei văd situația voastră acolo pe Pământ printr-o lentilă foarte îngustă. Nu vă puteți uita la lumea voastră doar științific și pragmatic. Trebuie să includeți și conștiința, iar voi sunteți acolo ridicând nivelul de conștiință pe Pământ, să co-creați Paradisul pe Pământ, care va semăna foarte mult cu Pământul cinci dimensional pe care-l absolviți. 

Acum, când vorbim despre Pământul cinci dimensional, vorbim despre aceiași planetă de bază pe care vă aflați, dar la un nivel de vibrație mai înalt. Nu vorbim despre un Pământ cinci dimensional pe care veți fi duși de unele nave spațiale e.t. care vin și vă îmbarcă și vă duc acolo. Pământul vostru absolvă împreună cu voi. Ea devine sinele ei cinci dimensional și veți descoperi că pe măsură ce vă schimbați percepția asupra realității, vă schimbați literalmente realitatea. Pășiți în noi realități tot timpul și nu există limitări care să vă fie impuse chiar acum. Există doar limitările pe care voi înșivă le puneți asupra voastră. 

Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu ceea ce altcineva face, gândește sau crede, dar pe măsură ce vă concentrați asupra propriei persoane, deveniți căpitanul propriei nave. Iar destinația Pământului 5D, cunoscut și ca noul Pământ, nu este nici măcar destinația finală. Veți continua acea călătorie de co-creație. Acum, mulți dintre voi deveniți mai conștienți de puterea voastră de manifestare și ați putea să credeți că vă aduceți ceva care a existat cândva la o distanță foarte mare de voi, dar toate manifestările sunt manifestări din aer, pentru că voi creați fiecare moment pentru voi înșivă și faceți lucruri conștient sau inconștient. Depinde de persoană. 

Vorbim cu aceia dintre voi care o faceți mai conștient și care sunteți interesați să o faceți în mod conștient tot timpul. Știm cine sunteți și vă contactăm și în plan astral. Vă vedem pe atât de mulți dintre voi recunoscând că există un potențial neexploatat în fiecare om și știm că doriți să ajutați să fie scos la suprafață din semenii voștri, dar singura modalitate să faceți asta este să o faceți mai întâi cu voi înșivă. Și de aceea nu puteți merge pur și simplu să predicați altora, să le înmânați cărți și să le spuneți ce videoclipuri să vizioneze. Voi trebuie să fiți pionierii și înaintașii care o faceți pentru voi înșivă, și sunteți. 

Vrem să știți că progresul pe care îl faceți apare pe radarul tuturor și suntem cu toții foarte încântați de direcția în care duceți omenirea. Veți face întotdeauna parte din conștiința colectivă a omenirii și veți contribui întotdeauna la acea conștiință colectivă, indiferent ce faceți, gândiți sau spuneți. Aceia dintre voi care aleg mai conștient ceea ce puneți în acea conștiință colectivă sunt adevărații lideri, chiar dacă nu aveți nicio poziție de putere sau de autoritate. Iar schimbarea conștiinței este foarte mult ridicată de conștiința voastră. Vrem să vă mulțumim pentru asta și să ne oferim drept co-creatori împreună cu voi.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.