luni, 12 februarie 2024

Ultimul pas – Stăpânirea lumii fizice

Aluna Joy Yaxkin împreună cu Bătrânii Stelari 

Acesta este ultimul pas. Stăpânirea de către noi a lumii fizice materiale în acest ciclu nou. Este întâlnirea noilor noastre Sine. Corpurile noastre fizice dense sunt ultimul pas în trecerea podului, aterizarea în cele din urmă în noile frecvențe și intrarea în noua lume pe care ne-am imaginat-o. Asta a fost partea complicată! În trecut am sărit peste acest pas, așa că, suntem novici în acest proces. Nu am mai făcut asta niciodată până acum împreună cu corpurile noastre umane, dar suntem pe cale să o facem! 

Am observat unele schimbări semnificative cam pe la sfârșitul lui 2023 și începutul lui 2024. Și mi-a luat atât de mult să postez despre asta. Această fază a procesului nostru de Ascensiune este atât de total necunoscută corpului nostru. Dar, chestia este că am decis ca de data să trecem prin schimbarea veacurilor împreună cu corpul nostru fizic. Deci, ce vom experimenta când corpurile noastre vor începe să dea drumul ciclului trecut și să înceapă să elibereze spațiu ca noile frecvențe să poată curge înăuntru? Asta se simte cu adevărat ciudat. 

Poate că am ajuns să ne stăpânim spiritul, mintea, inima și conștiința, dar corpurile noastre fizice sunt ultimele care urcă la bord în procesul de aterizare în noile frecvențe. Asta din cauza faptului că corpurile noastre fizice au fost create în ciclul trecut pe baza legilor învechite ale creației. Această fază a evoluției noastre crează o mulțime de simptome fizice ciudate cu care nu ne-am mai întâlnit până acum. 

Programele primare din trecut, dezactivate și în descompunere, sunt încă depozitate adânc în oasele noastre. Unele dintre aceste programe dezactivate au o vechime de peste 10.500 de ani. Acestea sunt sisteme de operare învechite care înglobează resturi ale problemelor din trecut, traume, trădare, răni, etc. care pur și simplu nu mai fac parte din memoria noastră conștientă. Ați făcut treaba! Nu veți putea înțelege acest proces final cu mintea voastră. Din punct de vedere logic, această fază nu va avea sens. 

Corpurile noastre învață cum să renunțe la programarea liniară bazată pe mintea supraviețuirii primare și să se predea următorului sistem de operare care se bazează pe lumea spiritului în continuă schimbare. Nu este liniar. Este o realitate multi-sferică asemănătoare matricei în care oriunde ne aflăm este întotdeauna acum. 

Noile simptome care ar putea fi simțite ar fi că sistemul nostru tremură. Dar nu este vorba de sistemul nostru nervos. Sunt vechile programe blocate care sunt disperate că vor fi înlăturate. Este firesc ca corpurile noastre să se agațe de programe vechi, chiar dacă acestea au fost dezactivate. Are legătură cu instinctele noastre primare de supraviețuire. Dar această rigiditate bazată pe control va fi înlăturată. Trebuie să fie. Nu există altă cale. Singura cale de ieșire este (să trecem) prin asta. Nu am mai făcut niciodată asta. Așa că, iată-ne aici! Respirați. 

S-ar putea să vă simțiți ciudat atunci când umblați, ca și cum ați pluti, ca și cum nu ați fi în totalitate în corpul vostru, deși nu vă simțiți neîmpământați. Într-un fel, corpurile noastre nu mai sunt corpurile noastre. Ceea ce vedem cu ochii noștri ar putea părea suprareal. Ne-am atașat și ne-am împletit identitatea cu vechiul sistem de operare. Învățăm să ne detașăm identitatea de acest sistem de operare vechi și fals. S-ar putea să simțim disforie sau nemulțumire generală, anxietate sau neliniște.

Corpurile noastre lucrează din greu să ajungă din urmă cu toate realitățile noi care apar, iar ritmul trezirii noastre va începe să crească cu o viteză multiplicată. Asta ar putea crea confuzie, deziluzie, copleșire, insomnie, anxietate, senzația pierderii identității și, la nivel fizic, o supraîncărcare cu cortizol. Ne repornim identitatea, separând-o de un sistem de operare bazat pe supraviețuire, bazat pe frică, conectând-o la un sistem bazat pe iubire, nelimitare și prosperitate în fluxul în continuă schimbare a spiritului. Învățăm să surfăm pe matricea sferică nelimitată a posibilităților care se manifestă într-o varietate de frecvențe noi și realități posibile. Suntem cu siguranță pe puntea dintre ceea ce a fost și ceea ce va fi. 

Ne vom cunoaște din nou pe noi înșine, noua persoană care apare în acest ciclu nou. Cine am fost în trecut, nu este cine vom fi. Ne schimbăm pe măsură ce lăsăm ultimul ciclu în urmă și intrăm în ciclul următor ca ființe umane născute de două ori! Acest lucru este incitant pentru că majoritatea celor ce vor citi acest lucruri vor ști că nu putem continua așa cum este omenirea acum. 

Ne stau în față posibilități nelimitate. Trucul este să așteptăm ca frecvența potrivită să vină înspre noi înainte să sărim. Mulți se simt destul de stagnanți, chiar letargici pentru mai mult timp decât ne așteptam. Acest lucru poate fi frustrant și am putea încerca să forțăm lucrurile. Am putea încerca diferite frecvențe ca să vedem care se potrivește. Dar această opțiune ne va risipi o bună parte din energie. Trebuie să avem răbdare și să așteptăm. Să așteptăm acea cunoaștere interioară că doar frecvența și oportunitatea potrivită pentru noi ne va găsi. Ce se aseamănă, se atrage; aveți încredere în asta știind că Universul ne ține spatele și ne va conduce la realitatea potrivită pentru noi. Odată ce intrăm în frecvența similară cu a noastră, majoritatea lucrurilor care nu se potriveau cu frecvența noastră vor dispărea ca și cum n-ar fi existat vreodată. 

Deoarece nu am trecut niciodată până acum prin acest tip de evoluție, va fi o provocare să explicăm sau să facem referiri la ceva familiar din trecut. Acesta este cel mai bun lucru pe care-l putem face. De data asta s-ar putea să simțim că primim o experiență de tipul ”walk-in” de nivel următor ca să ne repornim corpurile cu noul nivel de creație. Dar nu este o situație de tip walk-in. Walk-in-urile făceau parte din vechiul ciclu. Dar, da, asta va fi și mai ciudat. Această nouă fază va fi necesară ca să ne mențină corpul fizic în noile legi ale naturii în noul ciclu. 

Putem ajuta acest proces intenționând conștient să dăm drumul la acel sentiment ciudat, strâns, greu, asemănător stresului cu care ne confruntăm. (căutați eliberarea nervului vag). Ajută cu anxietatea și energia blocată. Când simțiți aceste simptome neobișnuite, discutați cu corpul vostru și cereți-le să dispară. Mergeți cu greutatea în loc să vă luptați cu ea. Întindeți-vă și dați-i drumul. Când vechea programare începe să fie eliberată din corpul vostru, vor fi o grămadă de căscaturi și întinderi glorioase care vor fi simțite ca și cum v-ați fi trezit dintr-un pui de somn de 10.500 de ani. Pentru că, într-un fel, o faceți. Lăsați greutatea să-și arunce și ultimele bucăți de carcase moarte din vechea programare și trimiteți-le în miezul Pământului să fie purificate și reciclate. 

Alte lucruri pe care le puteți face. Ajută să faceți acest proces și să curățați într-o stare meditativă și să continuați să-i spuneți corpului vostru că este în siguranță. Tratați-vă corpul ca pe un copil speriat. Hrăniți-l. Vă sugerez să folosiți muzică bazată pe o frecvență înaltă. Configurați-vă un spațiu sacru în care să faceți asta. Dar întotdeauna faceți ceea ce simțiți că este potrivit pentru voi să faceți. 

Până acum, știm cu toții ce nu ne dorim. Lăsați în urmă asta. Începeți să revendicați ceea CE vreți în lumea voastră. Imaginați-vă! Și apoi începeți să vă puneți energia acolo printr-o formă de acțiune. Nu contează cât de mare este un gest fizic pe care-l faceți. Trebuie să-i spuneți Universului ce vreți, nu ceea ce nu vreți. Și găsiți modalități să adăugați și mai multe piese din această viziune viitoare în viața voastră. Universul vă ascultă pe toți. Nu doar ceea ce spuneți prin cuvinte, intenția voastră este esențială, dar mai ales, motivația voastră este cea pe care o ascultă Universul. Așadar, este bine să avem timp să reflectăm și să ne înțelegem motivația din spatele a ceea ce ne dorim. Să presupunem că motivația vine din forme inferioare ale ego-ului, cum ar fi furia, mândria, lăcomia, pofta, răzbunarea, lenea, invidia, etc. Trebuie să regândiți ce-i spuneți universului cu motivația voastră. Toate ego-urile negative de mai sus nu vor fi sustenabile în lumea următoare. 

Omenirea a fost descărcată și actualizată, nu doar în conștiință, ci de data asta în realitatea voastră fizică. Acesta este primul pas către șablonul noului Pământ care începe să se manifeste în lumea voastră materială vie. Visul vostru despre o nouă lume nu mai este un mit, o credință metafizică sau un secret. Acum devine o realitate. Adânc în interior, au avut loc schimbări subtile în voi. Începeți să simțiți procesul întrupării adevăratului vostru sine. Vă auzim. V-ați dorit să mergeți acasă de atât de multă vreme. Vă simțim luptele. Dar acum veți descoperi că casa voastră este în voi. Nici măcar nu este ceva ce știți în mintea voastră. Este ceva ce simțiți în sufletul vostru. Veți începe să vă simțiți mai plini de speranță și să aveți un nivel nou de încredere în sine. Veți simți că pasiunea pentru munca voastră în această lume începe să revină, dar nu în același mod. Acum simțiți primul pas în întruparea fizică a șablonului noului om. Ați muncit atât de mult pentru asta. Ați plătit un preț uriaș pentru asta. Acum, răbdarea voastră a dat roade.” – Domnul Păcii, Pakal din Palenque

Primit în 08.02.2024


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Imaginea Jungsuk Lee, titlu: Întotdeauna mi-am imaginat să te întânesc


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.