luni, 5 februarie 2024

Aveți nevoie de mai multe informații ca să vă treziți?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Încet, dar sigur, ajungem la mai mulți oameni. Adoptăm abordarea să trimitem lumină și iubire fiecărui om de pe Pământ și nu suntem singuri în această abordare. Știm, așa cum și alte ființe și colective mai înalt vibraționale o știu, că prin iubire vă veți trezi la adevărul că voi sunteți iubire. Informațiile nu vă vor duce atât de departe, pentru că mintea voastră este foarte limitată, iar faptul de-a avea mai multe informații tinde să vă mențină într-o stare orientată spre minte. Scopul nostru este să vă deschidem inimile, iar acesta este și scopul și planul pe care sinele vostru mai înalt îl are și pe care ghizii voștri spirituali îl pun în acțiune. 

De aceea este nevoie de timp ca Omenirea să se trezească pe deplin și să ascensioneze. Din cauză că oamenii mai au încă opțiunea să spună ”Nu”. Oamenii pot respinge iubirea și pot evita lumina pentru că știu că, în cele din urmă, vor trebui să simtă totul la un moment dat. Deși majoritatea oamenilor nu știu acest lucru în mod conștient, chiar și cunoașterea la nivel subconștient poate ține iubirea și lumina la distanță. Și aceia dintre voi care sunteți treziți participați la această lucrare. Nu puteți să nu faceți asta. Nu puteți să nu vă străluciți lumina și să nu emanați iubire pentru că ați descoperit că acestea sunt substanțele din care sunteți făcuți. 

Le oferiți altora mai mult acces la ei înșiși prin iubirea care sunteți și iubirea pe care o aveți pentru ei. Chiar și-atunci când oamenii vă resping iubirea și bunătatea, nu vă descurajați. Continuați să o oferiți pentru că înțelegeți că voi sunteți iubire și chiar nu aveți o altă opțiune din locul în care vă aflați. Ați primit atât de mult din iubirea și lumina noastră și, cu cât mai multă răspândiți în jurul vostru, cu atât mai mult primiți. Acest lucru este adevărat fie că le primiți de la noi sau de la un arhanghel sau de la un maestru ascensionat. 

Totul este iubire; totul este iubire. Trezirea înseamnă să vă dați seama de acest lucru, iar când vă dați seama de asta, atunci nu mai este nevoie să creați separare. Nu trebuie să creați separare între cei care sunt treziți și cei care nu sunt. Noi folosim uneori acele etichete pentru că vrem să diferențiem ceva, dar nu căutăm să separăm. Nu dorim ca cineva să privească de sus pe altcineva din cauza a ceea ce crede sau ceea ce nu a descoperit încă. Făcând acest lucru, doar va opri răspândirea luminii și a iubirii în care vă aflați temporar. Dar întotdeauna se va întoarce, iar voi veți reveni întotdeauna la ea. Nu vă puteți abține; este în voi tot timpul. Vrea să iasă, vrea să fie exprimată, iar voi simțiți chemarea să o faceți tot timpul și răspundeți la apel. 

Acum, continuăm să-i recrutăm pe semenii voștri, știind că va dura ceva vreme, dar ne și bucurăm de proces. Ne bucurăm de călătorie pentru că ne place să oferim iubire. Ne place să asistăm și la cel mai mic progres într-o persoană și ne place mai ales acel moment în care vorbim cu cineva despre cine și ce este cu adevărat. Adoptați aceiași abordare cu semenii voștri și nu veți fi dezamăgiți. Ba mai mult, veți primi mai multă iubire și lumină pe care să le răspândiți în jurul vostru. Veți fi activați, veți fi actualizați și veți descărca tot ceea ce aveți nevoie pentru că veți fi în curgere și nu există un loc mai bun decât acesta în care să fim pentru niciunul dintre noi.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.