duminică, 4 februarie 2024

Trezirea a tot și a tuturor

Consiliul Cosmic al celor 12 prin Natalie Glasson 

Salutări și iubire, noi, Consiliul Cosmic al celor 12, ne împărtășim cu voi iubirea și binecuvântările. Noi deținem esența Creatorului și o trimitem prin întregul Univers al Creatorului. 

Vă încărcăm întreaga ființă cu această esență a adevărului, un adevăr pe care în multe feluri, doar Creatorul îl poate înțelege cu adevărat și, totuși, voi sunteți întruparea Creatorului. Voi dețineți vibrația, energia, sursa a tot ceea ce este, astfel încât să puteți înțelege și acest adevăr – poate într-un mod diferit față de înțelegerea noastră ca Consiliu Cosmic al celor 12. Înțelegerea voastră va fi perfectă și potrivită pentru nivelul de creștere și experiența voastră pe Pământ, precum și pentru ceea cu ce sufletul vostru dorește să se angajeze. 

Imaginați-vă această vibrație înaltă a adevărului care curge și sintetizează cu întreaga voastră ființă și întreaga voastră existență, precum și cu Universul Creatorului, de fapt, cu tot ceea ce Creatorul este. Acest lucru crează o trezire. Trezește totul și pe toți. Nu doar atât, această sinteză a adevărului trezește în fiecare aspect al Creatorului, fiecare parte a acelui aspect. 

Dacă luăm corpul, ființa, sufletul vostru – tot ceea ce sunteți – sinteza adevărului curge în ființa voastră. Are potențialul de a trezi fiecare parte a ființei voastre. Acest lucru poate suna atrăgător, și este potrivit în acest moment, cu toate acestea este nevoie să mențineți înțelegerea că, atunci când totul este trezit în ființa voastră, va trebui să găsiți un nou echilibru. Acesta poate fi motivul pentru care în acest moment vă simțiți blocați sau dezamăgiți de realitatea voastră sau poate doar de aspecte ale realității voastre. Pe măsură ce această vibrație a adevărului apare, cu scopul de-a trezi totul într-o anumită măsură sau la un anumit nivel, va trebui găsit un nou echilibru; o nouă înțelegere, o nouă apreciere și o nouă acceptare a sinelui și a tot ceea ce Creatorul este. 

Este nevoie să recunoașteți unde vă simțiți blocați în realitatea voastră și unde vă simțiți dezamăgiți și, da, acceptarea este potrivită și necesară; acceptarea punctului în care vă aflați exact în acest moment al creșterii și realității voastre, acceptând, totodată, că mai sunt pași de făcut ca să creați echilibrul care este necesar. 

Vă puteți întreba în momentele voastre de liniște sau în meditație unde vă simțiți blocați în realitatea sau în ființa voastră? Sau dezamăgiți? 

Puteți și sunteți dispuși să acceptați că în acest punct vă aflați în acest moment? 

Sunteți capabili să contemplați un nou pas înainte care ar putea crea echilibrul necesar și de care este nevoie? 

Care ar fi acest pas? 

Echilibrul este necesar ca să puteți apoi continua să sintetizați cu vibrația adevărului care se petrece automat și natural în ființa și în realitatea voastră. Echilibrul vă va ajuta să vă bucurați de trezirea care vine și să vă bucurați de trezirea adevărului și a aducerii aminte care se vor manifesta. 

Vă invităm să contemplați asta. Poate doriți să ne cereți nouă, Consiliului Cosmic al celor 12, să vă sintetizăm și să vă aliniem cu această vibrație a adevărului care trezește totul și pe toți. 

Iubirea noastră este întotdeauna cu voi și vă mulțumim.

 

Consiliul Cosmic al celor 12

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.