marți, 13 februarie 2024

Un scurt mesaj de la Unul

Prin Sophia Love 

Da, Sophia, sunt Unul. 

Mulțumesc.

Este vreun mesaj pentru astăzi? A trecut atât de mult timp de când ne-am conectat în felul ăsta. 

Da. 

Au loc acum schimbări masive atât în interior cât și în exterior (totul este unificat) și pentru tine și pentru toată lumea de pe planetă. Fiecare va răspunde individual. Veți răspunde cu toții ca un colectiv. Ambele metode vor determina cursul lucrurilor, cursul schimbării. 

Sunt multe căi să ajungi la o singură destinație, iar calea aleasă nu schimbă rezultatul. 

Această etapă poate fi comparată cu atingerea pubertății. Este o etapă inevitabilă de dezvoltare la care se ajunge într-o varietate de intervale de timp și rezultate. Totuși, pentru fiecare, produsul este un adult matur sexual. Calea luată ca să ajungi acolo schimbă experiența, dar nu și destinația. 

Condiția fizică actuală pe care voi (personal) o întrupați este una în care o bună parte din munca fizică a fost și este finalizată. Vă metamorfozați cu toții în ceva/cineva care se exprimă diferit pe Pământ față de cum o făceați înainte. Nu este posibil să intrați în această fază următoare îngreunați de o matrice grea și/sau atașamente întunecate. Ele trebuie să dispară și o vor face. 

Înainte să continuăm, hai să discutăm despre acei semeni ai voștri care refuză să dea drumul. Acestea sunt lucruri care se dizolvă în prezent și, prin urmare, eforturile să le mențineți ”pe loc” sunt, ca să spunem așa, epuizante. Să știți că sunt unii care au venit să experimenteze această luptă. Îi veți descoperi luptându-se cu ideea agățării de ceea ce a fost întotdeauna ”adevărat”. 

Aceste lucruri vor fi la fel de concrete ca o formă de bani și la fel de profund simțite ca și convingerile spirituale. Unele dintre acestea, de fapt multe, implică oameni. La acestea va fi cel mai greu de dat drumul și/sau de decis în ceea ce le privește. Vedeți voi, unii dintre cei care sunt aici acum, vor rămâne și vor oferi contrast și continuare oricăror ”primitori”. Ei nu știu ce altceva să facă și, în multe cazuri, nu sunt conștienți că asta fac. 

Ei se vor consola cu gânduri de ”Trebuie să rămân ferm și leal în toată această nebunie” sau ”Este pur și simplu bun simț” sau ”Cineva trebuie să se țină de ceea ce este ”drept”.” Acești oameni pot, și în cele mai multe cazuri așa va fi, să nege ceea ce este clar și chiar sub nasul lor. 

Nu este treaba ta, dragă sămânță stelară, să schimbi calea unui semen de-al tău sau să insiști ca el sau ea să creadă ceea ce crezi tu/să vadă lucrurile așa cum le vezi tu. Este treaba ta să-ți strălucești lumina. Iluminarea ajunge mai departe pe măsură ce mai multe atașamente și idei din matrice sunt lepădate. Este ca și cum aceste forme ar fi devenit un înveliș de noroi gros care vă încapsulează trupul. Erau crăpături doar ici și colo pe unde lumina pătrundea. 

Cu această lucrare pe care o faceți acum, acompaniați de frecvențele actuale care scaldă Pământul, se văd găuri căscate în învelișul de noroi. Lumina crește. Toată lumea vede această lumină. Să nu credeți altfel. Modul în care ei răspund la ea este individual, dar oricine intră în contact cu lumina voastră o simte la un anumit nivel. Fiți conștienți de faptul că acest lucru îi poate face pe unii oameni să se simtă inconfortabil. Asta s-ar putea simți ca ”antipatie”. Poate fi chiar definit așa de către cealaltă persoană. 

Dați-vă seama că ați trecut de astfel de noțiuni de ”simpatie” sau ”antipatie”. Ați intrat în tărâmul lui ”ceea ce este”. În acest tărâm nu există judecată sau vină. Ceea ce este experimentat este declarat ca fapt. Acest fapt presupune că 2 ființe suverane interacționează. Își recunosc diferențele în energie. Văd motivele întâlnirii lor. Totul face parte din această călătorie, în care fiecare dintre voi vă aflați, cu sau fără să conștientizați. 

Răbdarea și determinarea sunt prietenii voștri. Va merita fiecare pas făcut. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.


Traducere Monica Poka

Sursa

Foto Artur Mocior


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.