luni, 19 februarie 2024

Schimbări în frecvență și volum

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Ajungeți la un fel de vârf în energie. Primiți acum cea mai înaltă frecvență de până acum la un nivel al volumului care nu va fi niciodată depășit; niciodată. Frecvența se poate schimba și se va schimba în funcție de alegerea personală, dar volumul nu se va schimba. 

Acesta este motivul pentru care atât de mulți dintre voi își exprimă îngrijorarea și se plâng de probleme digestive. Într-adevăr, este cu siguranță o chestiune de proporție: 

Aceia dintre voi care vă situați deja la nivele de frecvență mai rapide, poate vă simțiți puțin amețiți. 

Nu va fi așa întotdeauna. Se observă cel mai mult la începutul fiecărei accelerări. Vă veți adapta mai rapid cu fiecare schimbare. Din practică, corpul vostru recunoaște senzația la ceea ce se întâmplă și, prin urmare, știe ce să facă pentru o performanță optimă. La urma urmei, sunteți voi și, pe măsură ce funcționarea voastră biologică este îmbunătățită, totul funcționează mai bine. 

S-ar putea să descoperiți că știți destul de repede care este cea mai bună soluție. Vă veți obișnui cu această cunoaștere interioară și o veți folosi instinctiv din ce în ce mai mult. Asta este doar una dintre abilitățile voastre naturale. Sunt atât de multe astfel de abilități înnăscute. Doar așteptați. 

Ceea ce se petrece, pe măsură ce acest proces continuă, este vigilență și entuziasm crescute. Mișcarea, învățarea și viața însăși vor căpăta o nouă nuanță (nivele în continuă creștere cu fiecare schimbare). Acest lucru va fi plăcut pentru voi și vă veți recunoaște propria mână în modul în care este construită. 

Pe măsură ce o faceți, încrederea voastră va crește și veți avea încredere în capacitatea voastră. Pe măsură ce o faceți, veți exersa mai mult, iar acest lucru vă va crește rata de ”succes” și vă va încuraja să o faceți și mai mult. 

Așa are loc și evoluează creația, în termeni foarte simpli. 

Intenționează.

Recunoaște.

Crede.

Repetă. 

Pasul final este manifestarea. Ați numi asta și ”creare/creație”. În acest fel, cu ”atenția” și ”intenția” voastră funcționând sincronizat, și la nivele de putere crescânde, sunteți creatori; creatori conștienți. 

Să ne înțelegem, întotdeauna ați fost creatori. Ceea ce este nou, este ”conștienți”. 

Să creezi în mod conștient este una dintre cele mai mari bucurii ale vieții fizice. 

Experimentați pe deplin o senzație de imersiune totală. În acest fel, se obține efectul maxim. Ați ales să fiți aici tocmai din acest motiv. Este una dintre cele mai palpitante experiențe pe care le poate avea o formă de viață. 

Amintiți-vă, în timp ce corpul vostru reacționează la aceste schimbări de viteză și volum, că este doar un scurt efect secundar pe drumul către potențialul maxim de creator conștient. De-abia o să vi-l amintiți ... 

Sunteți pregătiți pentru un astfel de răsfăț. Va merita fiecare pas făcut.

 

Mulțumesc.

 

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

Foto Piotr Waleron Fotografie

 

Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.