vineri, 16 februarie 2024

Încet și constant

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

S-ar putea să fi observat că energia actuală a luat o întorsătură interesantă. Asta s-ar putea să te fi lăsat să te simți un pic blocat și ceva mai mult decât puțin pierdut. Acesta este modul Universului să-ți ofere un moment să încetinești, să respiri și să iei lucrurile pe rând. Este omenesc să dorești să îndepărtezi negativul cât mai repede posibil astfel încât să poți merge mai departe, dar s-ar putea să ratezi câțiva pași foarte necesari în progresul tău personal. 

Astăzi fă-ți un pic de timp și gândește-te cu adevărat la ceea ce este eliberat. Când a început? De ce a fost creat? Cum te-a protejat până în acest moment? Fiecare parte din tine, chiar și cea nu-atât-de-bună, merită să fie onorată și eliberată cu iubire. Finalizarea acestui proces îți oferă șansa să-i dai mai degrabă definitiv drumul decât să creezi o buclă similară. Uneori, încet și constant câștigă cu adevărat cursa. ~ Creatorul


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.