sâmbătă, 24 februarie 2024

Intrarea în noua voastră zonă de confort

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Poate simțiți că știți ce este potrivit pentru toată lumea. Veți descoperi în curând că este mai probabil ca diferite grade de asemănare să se simtă mai corect decât toți cei care exprimă aceleași convingeri. Un pic ca și cum toată lumea este de acord cu albastrul în loc de toate culorile curcubeului. 

V-ați concentrat pe o singură culoare timp de eoni fără niciun rezultat – încercând să vă asigurați că toată lumea gândește și acționează în mod similar. Ceva care părea confortabil la început, doar ca să descoperiți că voi sau cineva pe care ați iubit ați fost în situații aberante. Valorile aberante din 3D au fost împinse într-o îngrăditură în speranța că se vor asimila prin asemănare – în loc să fie glorificate datorită diferențelor dintre ele. 

Diferențele intră în atenție. Asemănarea aparține zilei de ieri. 

Poate credeți altfel. O credință care este sau va fi în curând personal testată. Veți dori să continuați să faceți parte dintr-un grup de oameni care gândesc în mod similar cu voi, dar nu veți dori să acceptați anumite concepte, chiar dacă ați putea să le recunoașteți corectitudinea. 

În 3D, cei care nu au gândit sau nu au acționat similar cu voi sau, mai important, cu regulile sociale, au fost fie proscriși, fie forțați să intre în coșul corect 3D al asemănării. O asemănare care s-a schimbat de-a lungul istoriei 3D a Pământului. Reguli prioritare create de lideri, cunoscuți sau necunoscuți. Reguli care păreau rezonabil potrivite pentru voi de-a lungul veacurilor, dar niciodată în întregime corecte – cu excepția cazului în care voi ați făcut acea regulă și n-ați schimbat-o niciodată. Așadar, de-a lungul acestei vieți pământești și a multe altele, v-ați schimbat odată cu experiențele și vârsta, dar niciodată nu v-ați abătut prea mult de la dictatele de bine și rău. 

De exemplu, în Grecia antică și în alte societăți de-a lungul veacurilor, homosexualitatea a fost acceptată, chiar glorificată. Astăzi, homosexualitatea, deși nu este considerată la fel de inadecvată ca acum câteva decenii, nu este încă o normă acceptată. Atât de mulți homosexuali ezită să-și recunoască homosexualitatea în fața populației generale. Și același lucru este valabil pentru multe credințe sau acțiuni fizice. Asta este în (îngrăditură). Asta nu este în (îngrăditură). 

Acel simț al corectitudinii este o viață cu o singură notă. Este momentul să vă extindeți repertoriul Universal ca să includeți diferite grade de diferențe și opinii și acțiuni opuse. Această lume nouă pe care ați creat-o este o gamă minunată de culori, sunete, acțiuni și emoții. Emoții și acțiuni care sunt noi sau nu sunt aliniate cu ceea ce ați crezut odată că este corect. 

Când le permiteți altora să fie cine sunt ei cu adevărat, vă permiteți și vouă același lucru. 

V-ați rușinat în urmarea acțiunilor și gândurilor ”corecte” ale altora. O rușine pe care ați lăsat-o în cele din urmă să curgă în Universuri ca să fie refolosită într-o societate nouă a diferențelor în locul asemănării. Primul vostru gând este probabil că nu este posibil să trăiești într-o societate în care nu se aplică sau nu sunt necesare reguli.

Cum veți ști dacă funcționați ca un membru social sau ca un renegat? Cum veți deosebi binele de rău? Procesele gândirii au pătruns în voi viață după viață încurajându-vă să vă ignorați nevoile interioare pentru binele mai mare al societății. 

Începeți să experimentați diferența dintre limitarea credințelor la ceea ce este corect în acea societate și testarea unor noi convingeri pe care le simțiți potrivite pentru voi, dar care ar putea să nu fie potrivite pentru partenerul, prietenii sau familia voastră. 

Nu există corect sau greșit în ceea ce privește acțiunile sau convingerile voastre. O adaptare interioară pe măsură ce descoperiți un nou interes și încercați să vă asigurați că partenerul, prietenul, colegul de muncă sau membrul familiei voastre simte la fel. Nu pentru că acest nou interes este sfârșitul căutării voastre, ci pentru că aveți dificultăți să credeți că noile voastre interese sau acțiuni sunt potrivite dacă nimeni nu gândește sau face la fel cum faceți voi. 

Într-un fel, asemănarea este mai ușoară decât individualitatea pentru că ceilalți vă ajută să vă îndreptați către atitudinea potrivită – și nu sunteți singuri. Chiar și așa, cerințele sociale sunt confuze dacă mesajele voastre interioare sunt contrare acelor dictate sociale. 

Sunteți diferiți de Ethan, Richard, Silvan sau Lydia și pe bună dreptate. Ușurința, și disconfortul, de a ști cine sunteți pentru că faceți parte dintr-un grup mai mare care dictează tuturor celor fac parte din acel grup – s-a terminat. La fel și țipătul vostru interior ”Asta nu este ceea ce vreau sau cine sunt!” 

Intrați într-o nouă zonă de confort – a voastră unică – la fel ca toți cei care au făcut tranziția. Pe parcursul acestor prime câteva zile de aparentă dizarmonie, să știți că se dezvoltă un nou model de corectitudine a sinelui. Cei care vă urmează se vor descoperi din ce în ce mai puțin atașați de realitatea acestei lumi noi. Aceia dintre voi care vă mândriți cu unicitatea voastră veți găsi urmăritorii sociali plictisitori, repetitivi, demodați și că nu mai fac parte din repertoriul vostru interior. 

Dacă vă simțiți oarecum deconectați de cei pe care îi iubiți sau cu care interacționați, vă schimbați așa cum ați sperat. Cei care se îndoiesc de noile gânduri și acțiuni vor avea mai multe dificultăți în adaptarea la această lume nouă. 

Dați-vă voie să curgeți în corectitudinea sinelui cu convingerile și acțiunile voastre. 

Încercați să urmați dorințele, acțiunile sau gândurile altora și vă veți simți inconfortabil dincolo de orice vă puteți imagina – ca și cum ați avea 18 ani, ați fi așezat într-o clasă de-a întâia, sperând că nimeni nu va observa cât de diferit sunteți de alți elevi de clasa întâia. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Daniel Kordan


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.