joi, 8 februarie 2024

Întoarcerea acasă pe Sirius, Pleiade și Arcturus

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte aproape de voi toți cei care v-ați deschis față de noi. Mulți dintre voi doriți să știți care este istoria voastră în sistemul nostru solar și care este istoria voastră cu noi, iar noi vrem să vă asigurăm că aveți un prezent împreună cu noi, un viitor împreună cu noi și un trecut împreună cu noi și același lucru este valabil și cu sistemul nostru stelar. Vă veți simți ca și când vă întoarceți acasă atunci când vizitați pentru prima dată în această viață sistemul nostru pe o navă. Acesta va fi sentimentul pe care-l veți avea mulți dintre voi atunci când mergeți în sistemul Pleiadean, sistemul Siriusian, sistemul Andromedan, și așa mai departe, pentru că aveți o istorie care se întinde pe eoni de timp și merge înapoi mult mai departe de începutul vieții umanoide pe planeta Pământ. 

Începeți să vă puneți cap la cap propria istorie galactică și toate experimentările din întreaga galaxie conectându-vă chiar acum cu ființe și colective ca ale noastre. Asta este o mare parte din ceea ce noi facem atunci când venim la voi prin intermediul cuiva care ne canalizează. Vă invităm să simțiți rezonanța care există în voi față de cei ca noi din alte părți ale galaxiei, iar atunci când rezonați, recunoașteți că există o parte din voi în noi și o parte din noi în voi, și observați că sistemul din care noi venim se simte un acasă pentru voi. 

Sunteți cu mult mai mari și mai expansivi decât v-ați imaginat înainte. Aveți mult mai multe de experimentat în ceea ce vă privește. Aveți atât de multe să vă amintiți despre voi înșivă. Vrem să știți asta, și la fel și toate celelalte colective care vin în acest moment spre voi prin canalizatorii din întreaga lume. O parte din trezirea voastră este trezirea la adevărul despre cine sunteți cu adevărat ca ființe galactice, ființe universale și Ființe Sursă de Energie. Vă ajutăm să luminați un aspect al cine sunteți pentru voi, astfel încât să puteți simți asta și să urmăriți acel fir. 

Puteți merge acasă chiar acum, intrând în spațiul inimii voastre și simțind prezența lui Arcturus, prezența Pleiadelor, prezența lui Sirius. Totul este în interiorul vostru. Se activează tot mai mult pe zi ce trece și vor fi mai multe grupuri care vor veni tot timpul prin mai mulți oameni pentru că sunt atât de multe piese în puzzle-ul care sunteți voi și vă ajutăm să recunoașteți acest lucru, dar nu suntem singurii. Prin urmare, vă invităm să explorați ceea ce vă aduc și ceilalți. Nu suntem interesați de un public captiv.

Știm că pe măsură ce intrați în contact cu alte ființe din alte sisteme stelare, care vin prin alți canalizatori, veți experimenta mai mult din întregul vostru sine și asta este ceea ce ne dorim pentru voi. Vrem ca voi să vă simțiți acum mai degrabă deplinătatea decât să pierdeți vremea așteptând ca navele să aterizeze. Va veni și acea zi, dar voi sunteți acum acolo și sunteți meniți să trăiți în momentul prezent, iar în acest moment aveți acces la mult mai mult din sinele vostru galactic atunci când vă dați voie să-l accesați și noi suntem fericiți că putem ajuta în acest proces de evoluție.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.  

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.