duminică, 25 februarie 2024

V-ați început ascensiunea

Creatorii 12D, o conștiință colectivă non-fizică prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

V-ați început ascensiunea, iar ascensiunea voastră și ascensiunea voastră va continua. Nu există nimic care să o poată opri pentru că faceți parte din acest univers, iar acest univers este în ascensiune. Știți că creșteți spiritual prin experimentare și ceea ce poate nu știți este că creșteți datorită tuturor experimentărilor simultane ale sufletului vostru chiar acum. Prin urmare, dacă simțiți că nu se întâmplă multe în viața voastră, în micul vostru colț de univers, atunci vă rog să fiți siguri că alte aspecte ale conștiinței sufletului vostru se bucură de o călătorie destul de intensă în acest moment. 

Voi oferiți stabilitate acelor alte aspecte ale sufletului vostru. Le oferiți acelor aspecte ale sufletului vostru o perspectivă spirituală asupra călătoriei tumultoase în care se află acum în realitățile lor. Vedeți voi, nu trebuie să se întâmple multe în experimentarea voastră chiar acum ca să beneficiați pe deplin de tot ceea ce se întâmplă în sufletul vostru. Sufletul vostru nu se limitează la o singură întrupare într-un moment dat. Totul se întâmplă chiar acum și nu sunteți acolo ca să fiți pedepsiți pentru "păcatele" sinelor din viețile voastre anterioare. 

Sunteți acolo să beneficiați de ceea ce acestea trăiesc și beneficiați și de ceea ce trăiesc alte aspecte ale sufletului vostru care depășesc pietre de hotar în evoluția conștiinței lor. Acestea pot accesa daruri și abilități spirituale pe care întotdeauna ați dorit să le accesați. S-ar putea să scrie cărți geniale sau să picteze tablouri frumoase. S-ar putea să aibă relații minunate. Lista continuă, și voi beneficiați de tot ceea ce ei experimentează. Este un efort de echipă. Sunteți o conștiință de grup și vă ajutați toți unul pe celălalt. 

Așadar, dacă deveniți conștienți de ceva ce un alt aspect al sufletului vostru face sau trăiește și voi ați considera acel set de circumstanțe ca fiind nedorite, știți că vă aflați acolo să vindecați acel aspect. Sunteți acolo să iertați acel aspect. Nu sunteți stânjeniți sau împiedicați în niciun fel de ceea ce se întâmplă în acea altă întrupare decât dacă credeți că trebuie să fiți pedepsiți sau trebuie să fiți limitați din cauza limitărilor impuse de acel alt aspect al vostru din acea altă întrupare. 

Sunteți acolo, ajutându-vă linia familială. Sunteți acolo să ajutați omenirea și sunteți acolo să ajutați alte aspecte ale sufletului vostru care au nevoie de ajutorul vostru. Pentru că în această viață sunteți treziți, aveți stabilitatea necesară să vă ajutați toate celelalte aspecte ale sufletului vostru. Și ajutați toate celelalte ființe umane aflate acolo în formă fizică, precum și animalele, pe Mama Pământ însăși, doar prin faptul că sunteți acolo. 

Așa că, atunci când simțiți că nu se întâmplă multe în viața voastră chiar acum, extindeți-vă în afară și extindeți-vă în interior și veți descoperi că vă puteți conecta cu totalitatea sufletului vostru. Ele pot beneficia de ceea ce aveți voi de oferit și voi puteți beneficia de ceea ce ele au de oferit mai conștient datorită acestei expansiuni a conștiinței voastre care are loc chiar acum și care va continua să aibă loc pentru că ascensionați și pentru că ascensionați ca indivizi treziți care vor să ajute. Știți asta despre voi înșivă, iar noi vrem doar să știți că, de fapt, voi ajutați.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.