duminică, 18 februarie 2024

Dacă ești dezamăgit, fă asta

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem colectivul Maeștrilor Ascensionați 

Aveți atât de multe de descoperit în voi înșivă, atât de multe pe care le aveți de deblocat și dezvăluit vouă înșivă și restului lumii. Explorarea interioară pe care o faceți va fi întotdeauna fructuoasă atâta timp cât aveți răbdare și intrați în ea fără niciun atașament sau așteptare. Sunteți meniți să găsiți răspunsuri în voi înșivă. Sunteți meniți să dezvoltați conexiuni intrând în voi înșivă. Sunteți meniți, de asemenea, să vă descoperiți abilități intrând în voi înșivă. 

Trăiți într-o perioadă în care sunt atât de multe pe care să vă concentrați în afara voastră. Simțim că, uneori, aceste aspecte ale vieții pe Pământ sunt mult mai interesante decât să intrați în voi și asta este în regulă. Sunteți meniți să experimentați și ceea ce este în afara voastră, dar vă invităm să căutați un echilibru între acea explorare exterioară și explorarea interioară. Uneori, să obțineți perspectiva altcuiva vă poate ajuta să vă luminați cu privire la ceva ce știați deja. Uneori aveți nevoie ca acea validare să vină de la o altă persoană și nu este nimic în neregulă cu asta. 

Nu vă încurajăm pe toți să mergeți să trăiți într-o peșteră sau într-o mănăstire undeva, petrecându-vă toate orele de veghe într-o stare de meditație. Însă în majoritatea oamenilor trebuie să existe un echilibru mai mare. După cum am spus, sunt atât de multe care vă pot capta atenția acolo, dar ca să intrați în voi, trebuie cu adevărat să luați acea decizie și să vă setați intenția să o faceți și apoi să o urmați. Acum, nu am dori să etichetăm asta drept disciplină sau putere de voință și știm că, în cele din urmă, mulți oameni ajung acolo, renunțând, ca să spunem așa, la încercările lor de a trăi o lume foarte interesantă în afara lor. 

Unii oameni se întorc în ei înșiși după ce au fost dezamăgiți de învățătorii lor sau vreun canalizator. Cel mai bun motiv să intrați în interior este că într-adevăr este nevoie să vă cunoașteți pe voi înșivă ca să fiți voi înșivă în această lume a voastră și să fiți voi înșivă este scopul vostru numărul unu. Este misiunea fiecăruia dintre voi. Voi completați puzzle-ul care este Sursa cu piesa voastră decupată în mod unic. Puteți merge pe urmele altora și să vă inspirați de la ei, dar întotdeauna o veți face în felul vostru unic. 

Majoritatea oamenilor vor trece prin întreaga lor viață fără să mediteze sau să se întoarcă în ei înșiși, dar și acele vieți au valoare. Acei indivizi continuă să aibă experiențe, dar cu siguranță trăiesc într-un mod dezechilibrat. Când vă găsiți echilibrul între acțiune și inacțiune, gândire și simțire, să fiți sinceri cu voi înșivă și să ascultați sfaturile celorlalți, veți începe să știți cât de mult puteți beneficia de tot ceea ce există în lumea voastră, în interior și în exterior. 

Vă invităm să petreceți un pic mai mult din timpul vostru să intrați în voi înșivă în fiecare zi, să vă uitați în jur, să vedeți ce puteți simți, ce puteți intui, ce puteți accesa fără să faceți nimic mai mult decât să întoarceți lentila pe care de obicei ați îndreptat-o în afara voastră către tărâmul vostru interior. Vă promitem că nu veți fi dezamăgiți și că veți avea mintea limpede când veți ieși în lume data viitoare când o veți face și veți fi un creator mult mai eficient al realității voastre. 

Veți fi mult mai receptivi și mai puțin reactivi la ceea ce se întâmplă acolo, inclusiv la ceea ce spun și fac alți oameni, și veți descoperi că totul în viața voastră devine mai ușor și are mai mult sens pentru voi, deoarece v-ați luat acele câteva momente să priviți în voi înșivă. Asta este sugestia noastră.

 

Asta-i tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.