joi, 29 februarie 2024

Cum să creați conectări noi

Saint Germain prin Natalie Glasson 

Salutări iubite ființe de lumină, eu sunt Saint Germain. Vin cu bucuria și iubirea pe care astăzi le împărtășesc cu voi. Îmi doresc să știți și să înțelegeți că, în această etapă de ascensiune, și mai ales pe parcursul anului 2024, planurile interioare ... maeștrii ascensionați, ființele stelare, ființele de lumină ... se concentrează pe deschidere și conectare. Prin urmare, ele crează mai multe conectări în planurile interioare și în Universul Creatorului, dar și o conectare mai profundă și mai de impact cu grupul lor de suflet, precum și conectări la nivel de suflet cu cei care se află acum pe Pământ. 

Asta înseamnă că, în calitate de maestru ascensionat, sunt mai deschis, mai în măsură să mă conectez. Este ca și cum căile au fost curățate ... dimensiunile au fost curățate ... astfel încât noi, voi și eu, ne putem conecta la un nivel mai profund. Putem explora înțelegeri noi. Putem experimenta vibrații mai intense de lumină și putem avea o experimentare mai profundă și mai plină de impact a Creatorului. 

Este important să fiți conștienți de acest lucru pentru că asta înseamnă că și voi vă puteți concentra asupra conectării cu noi – cu ființele de lumină din planurile interioare ca să accesați și să primiți ceea de ce aveți nevoie și vă este necesar să vă ajutați evoluția spirituală. 

Este un moment în ascensiune în care puteți capta tot ceea ce aveți nevoie de la noi. Puteți chema ghizi, poate ghizi cu care v-ați conectat și înainte sau cu alții noi, și să-i invitați să-și deschidă energia spre voi; să vă conectați cu voi înșivă la un nivel mai profund și să împărtășiți ceea ce este potrivit și necesar propriei ascensiuni. Lucrul valoros care are loc și în procesul de ascensiune acum, este că energia care curge de la Creator vă susține să fiți mai deschiși, energia voastră fiind mai blândă și având o mai mare curgere, eliberând granițele sau barierele. Vă permite, totodată, să vă conectați în moduri noi și într-un mod mai profund, cu un impact mai mare, cu noi în planurile interioare. 

Există această sinteză – această fuziune – care are loc, care este extrem de valoroasă și benefică pentru că sunteți susținuți și încurajați și infuzați cu energie și lumină, astfel încât să fiți ridicați să vă conectați cu cei din planurile interioare, iar noi, în planurile interioare, experimentăm același lucru, așa că, suntem în măsură să ne conectăm cu voi și voi sunteți în măsură să vă conectați cu noi la o frecvență mai înaltă. Asta înseamnă că este disponibilă o mai mare înțelepciune și cunoaștere precum și vindecare – vindecare pentru voi. Ați putea spune că este un canal minunat sau o punte care permite mari transformări și schimbări ascensionale nu numai pentru voi, ci și pentru noi. 

Este important să fiți pur și simplu conștienți că sunteți susținuți să fiți mai deschiși, mai curgători, să aveți o energie mai ușoară, sunteți susținuți să vă conectați. Asta înseamnă că s-ar putea să vă treziți că vă conectați cu noi în planurile interioare. De asemenea, s-ar putea să descoperiți că vă conectați cu oameni din jurul vostru – poate oameni noi, poate oameni mai în vârstă, poate oameni familiari. Aceste conectări sunt extrem de importante acum pentru că nu numai că permit împărtășirea informațiilor, aducerea aminte și înțelegerea, dar vă ajută, totodată, să înțelegeți cine sunteți voi cu adevărat și cum puteți fi prezenți în această lume fizică precum și în ceea ce aveți de împărtășit. 

Sunt multe moduri în care vă puteți împărtăși propria energie interioară, dar recunoașterea vibrației voastre, a energiei voastre, a frecvenței voastre este extrem de importantă. Atunci când ne conectăm, da, suntem capabili să ne conectăm cu ceilalți, dar ne conectăm și cu noi înșine la un nivel mai profund. 

Deși se pare că procesul de ascensiune vă invită să vă deschideți să vă conectați în afara voastră, vă cere, de asemenea, să vă conectați în interior – să intrați mai adânc în interior. Prin conectările voastre cu ceilalți, vă conectați la un nivel mai profund cu propria energie și vibrație. Pur și simplu să fiți prezenți cu voi înșivă este tot ceea ce este necesar. Nu este neapărat nevoie să vă înțelegeți pe voi înșivă. Doar să aveți acea capacitate sau pur și simplu acea intenție să fiți prezenți cu voi înșivă, este extrem de benefic în acest moment. 

Este un proces minunat de a avea încredere – să ai încredere în tine și să ai încredere în ceilalți. Veți observa în această fază a ascensiunii că încrederea este în prim-plan. Este, ceea ce am putea spune, cel mai popular subiect în acest moment, deoarece sunteți invitați să aveți încredere în voi, să aveți încredere în ceea ce vă înconjoară, să aveți încredere în oameni și să aveți încredere în planurile interioare. 

Asta va fi ceva prin ce sunteți invitați să navigați și să vă susțineți pe voi înșivă în acest sens. Poate fi extrem de provocator sau s-ar putea să vi se pară ușor. Indiferent care ar fi călătoria voastră, să știți că faceți această călătorie a încrederii împreună cu ceilalți. Și ei fac același lucru. Cu cât mai prezenți sunteți cu voi înșivă, cu atât mai multă încredere va apărea automat. 

Un lucru nou acum în procesul de ascensiune este această energie a ușurinței ... a curgerii ... a vibrațiilor fără efort ... experimentării lipsite de efort. Este ca și cum v-ar invita să știți că vă puteți conecta fiind pur și simplu prezenți cu voi înșivă. Vă puteți spune ”acum, sunt prezent/prezentă cu mine însumi/însămi ... cu cine EU SUNT ... cu esența mea și asta îmi dă voie să mă conectez cu ceea ce am nevoie și este necesar în acest moment”. 

Este important să conștientizați că, pe măsură ce creați această concentrare asupra conectării, a deschiderii și încrederii, vă puteți simți destul de pierduți sau nesiguri de următoarele etape ale ascensiunii voastre. Acestea sunt toate simptome ale energiilor care ies la iveală și vă încurajează să experimentați o conectare mai mare și o unitate mai mare. 

Așadar, cum creați conectări? Haideți să o facem cât mai simplu posibil. Dacă puteți inspira în propriul corp, atunci inspirați în esența voastră – în lumina din voi. Cu fiecare inspirație, conștientizați-vă corpul și lumina din voi. Cu fiecare expirație, lăsați această lumină să fie exprimată. Dați-vă voie să faceți acest lucru până când vă simțiți împământați în propria prezență – fiind prezenți cu cine voi sunteți. 

Nu este vorba despre înțelegere, ci pur și simplu despre a fi într-o curgere care, poate nu poate fi înțeleasă, dar este exprimarea voastră a Creatorului. Apoi, cu mintea, creați o intenție în legătură cu ceea ce vreți să vă conectați, fie că este o persoană, o ființă din planurile interioare sau o energie. Puteți spune ceva de genul ”Trimit către Universul Creatorului o intenție, o concentrare de conectare cu _________________ . Fie ca această conectare să fie reală, deschisă și plină de bucurie pentru ființa mea și pentru toți.” 

În timp ce sunteți încă conștienți de propria ființă, observați orice schimbări, orice schimbare în energia voastră, în gândurile voastre, deoarece asta va fi o ființă sau o energie care se conectează cu voi. Cel mai mare, dar cel mai mare instrument al vostru este încrederea voastră. Chiar dacă în conștientizarea voastră intră ceva ce s-ar putea să considerați nepotrivit, sau prostesc, sau imaginația voastră, acceptați, pentru că acceptarea înseamnă deschiderea ușii și odată ce ați deschis ușa, curgerea începe și, pe măsură ce această curgere începe, are loc o mai mare conectare. 

Totodată, s-ar putea să observați că vă încurajăm să vă conectați cu întreaga voastră ființă în loc de o chakră sau un aspect al vostru. Acestea sunt, de fapt, conectările cu întreaga ființă care sunt create. 

Vă las să contemplați asta. Iubirea mea este întotdeauna cu voi.

 

Eu sunt Saint Germain. Vă mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.